Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce parere aveti de masina asta????
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
manole74
http://www.4tuning.ro/anunturi_auto/vand_b...00_xx44997.html

Va astept cu comentarii wink.gif
comisaru
La prima vedere e spuma masina.
io'sŪ
de unde ai scos-o p'aia cu 2,5l 24V 192 de cai?
ala e un motor normal de 2,5l de 171 cai, doar ca are serpisori
jorj3l
QUOTE (manole74 @ Feb 7 2007, 10:06 AM) *

lovely

wub.gif
manole74
QUOTE (io`s @ Feb 7 2007, 05:57 PM) *
de unde ai scos-o p'aia cu 2,5l 24V 192 de cai?
ala e un motor normal de 2,5l de 171 cai, doar ca are serpisori

De unde ti-ai dat seama? Dupa motor? Doar din serpi sa aiba in plus 30 de cai la herghelie??? ohmy.gif
georgem
QUOTE (manole74 @ Feb 7 2007, 07:41 PM) *
De unde ti-ai dat seama? Dupa motor? Doar din serpi sa aiba in plus 30 de cai la herghelie??? ohmy.gif

Asta ma gandeam si eu... De unde sa-si dea seama ca nu e motor M50. Daca nu ma insel, pe langa serpi se vad niste fise de bujii. Cred ca la M50 nu se vad.
Oricum, in anunt pe 4tuning are 200 CP, nu 192 smile.gif
florin83
clar e m20 smile.gif
da_joint
QUOTE (florin83 @ Feb 7 2007, 08:12 PM) *
clar e m20 smile.gif

Corect ,m20...iar din serpi doar nu scoate 200 de cai nici cand o zbura porcu'...da poate pune vre-un fraier botu' cine stie... laugh.gif
io'sŪ
QUOTE (da_joint @ Feb 7 2007, 10:06 PM) *
Corect ,m20...iar din serpi doar nu scoate 200 de cai nici cand o zbura porcu'...da poate pune vre-un fraier botu' cine stie... laugh.gif

thumbup.gif
snf (45).gif

cum sa nu-ti dai seama??? numai m20 de 2,5 si 171 hp are filtru de ulei in pozitia aia datorita conductelor care se duc la radiatorul de ulei wink.gif
@ georgem: asa arata motorul de la 5ul tau(M50)? asa se vad fisele de la bujii? biggrin.gif acolo sunt bujiile la tine?
georgem
QUOTE (io`s @ Feb 8 2007, 12:52 AM) *
@ georgem: asa arata motorul de la 5ul tau(M50)? asa se vad fisele de la bujii? biggrin.gif acolo sunt bujiile la tine?

Pai nu se vad fisele de la bujii acolo, am si zis ca probabil de-aia ti-ai dat seama.

Corect si cu filtrul de ulei, nu-l observasem.

Daca are 200 CP inseaman ca are si chiptuning si powerbox si filtru de aer sport si serpi si evacuare sport... Si niste negrii care invart de roti la WOT pentru putere maxima.
manole74
Ce spirit de observatie!!!!!!!!!!!!!!! blink.gif blink.gif huh.gif M-ati lasat ohmy.gif
ionusunt
m 20 toata ziua.vreau si eu garnitura aia de la galeria de evacuare care protejeaza fisele de la bujii
ps: cum sa dai la schimb un urs pe un RAHAT de Fiat Coupe?cat de prost trebuie sa fii?
io'sŪ
QUOTE (ionusunt @ Feb 8 2007, 11:23 AM) *
vreau si eu garnitura aia de la galeria de evacuare care protejeaza fisele

ai cautat tu si nu ai gasit?
Darren
QUOTE (ionusunt @ Feb 8 2007, 11:23 AM) *
ps: cum sa dai la schimb un urs pe un RAHAT de Fiat Coupe?cat de prost trebuie sa fii?

nu e chiar un rahat Fiat-ul coupe. Mie mi-ar place unul din seria LE, in mintile lui, dar e greu de gasit in ro unul care sa nu fi fost clatita prin copaci.
n3o
un urs 4 ushi superb
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.