Help - Search - Members - Calendar
Full Version: intrebare
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
capitanu
Se potriveste o cutie de pe un motor diesel(m21 2400 td) la un motor pe benzina(m20 2500 )???
manole74
Nu cred ca se potrivesc dry.gif
TiL
E posibil sa se pupe... Dar nu pot spune sigur... M21 se bazeaza pe M20.
Totusi, cred ca exista diferente la rapoartele treptelor de viteza.

Vezi ca daca nu-ti trebuie si-i buna ma intereseaza. Cutia mea huruie rau, pierde mult ulei si nu prea am cum s-o desfac ca s-au chinuit altii cu dalta inainte si se pare ca n-au reusit decat sa distruga piulita.
SUN 83
QUOTE (capitanu @ Feb 5 2007, 11:56 PM) *
Se potriveste o cutie de pe un motor diesel(m21 2400 td) la un motor pe benzina(m20 2500 )???

din punct de vedere al ansamblului se potriveste ca o manusa dar trebuiesc schimbate volanta si ambreiajul / dar mare grija ca diselul are cu totul alte rapoarte fata de benzina.... daca ai nervi pentru experiente poti incerca!!!
SUN 83
QUOTE (TiL @ Feb 6 2007, 03:15 PM) *
E posibil sa se pupe... Dar nu pot spune sigur... M21 se bazeaza pe M20.
Totusi, cred ca exista diferente la rapoartele treptelor de viteza.

Vezi ca daca nu-ti trebuie si-i buna ma intereseaza. Cutia mea huruie rau, pierde mult ulei si nu prea am cum s-o desfac ca s-au chinuit altii cu dalta inainte si se pare ca n-au reusit decat sa distruga piulita.

iar pentru tine am daca te intereseaza o cutie de 324d care face ceva zgomot in treptele superioare, cadou... wink.gif
io'sŪ
QUOTE (SUN 83 @ Feb 6 2007, 09:59 PM) *
din punct de vedere al ansamblului se potriveste ca o manusa dar trebuiesc schimbate volanta si ambreiajul / dar mare grija ca diselul are cu totul alte rapoarte fata de benzina.... daca ai nervi pentru experiente poti incerca!!!

se potriveste perfect, am schimbat eu pt un prieten care avea un 324d si am pus de 320i
ca si rapoarte am impresia ca sunt la fel , stiu ca am cercetat atunci in manualul de utilizare al masinii si parca numai diff-ul era diferit ca raport intre 324d si 320i
TiL
QUOTE (SUN 83 @ Feb 6 2007, 10:05 PM) *
iar pentru tine am daca te intereseaza o cutie de 324d care face ceva zgomot in treptele superioare, cadou... wink.gif

Cadou? Wow!

O sa ma interesez cam care-s diferentele, ca din cate stiu difera de la d la td. Ca sa nu ti-o "fur" de pomana. smile.gif
capitanu
Azi am pus cutia pe motor si se potrivesc perfect,acum sa vad daca rapoartele sunt la fel
Ps:cutia de pe diesel e putin mai grosuta decat aia de benzina
Ce raport ar trebui sa am la un grup pt motor de 2.5 benzina?Dar pe 2.4 td?
Raportul e scris pe tablita aia de pe grup nu???(3 45 85)??????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.