Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ursulet coupe 318i
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
cristic
Mai multe detalii:

http://www.autovit.ro/html/1/7/2/8/481728.php
io'sŪ
nu sunt carcotas dar treaba aia cu geamuri alpina nu cred ca are ce sa caute in anunt, trebuia pur si simplu spus geamuri cu tenta verde
bafta la vanzare!
pana la urma la ce te-ai hotarat?
TiL
Mda, cred ca toate bmw-urile aveau atunci geamuri cu tenta verde/albastra poate si alte nuante.
cristic
probabil ca geamuri cu tenta verde existau stock, dar geamuri alpina (adika geamuri spate care se deschid) nu prea existau biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (TiL @ Feb 2 2007, 05:55 PM) *
Mda, cred ca toate bmw-urile aveau atunci geamuri cu tenta verde/albastra poate si alte nuante.
la e30 era optiune, am vazut e30 si cu geamuri albe

QUOTE (cristic @ Feb 2 2007, 05:59 PM) *
probabil ca geamuri cu tenta verde existau stock, dar geamuri alpina (adika geamuri spate care se deschid) nu prea existau biggrin.gif
si geamurile astea tot optiune era wink.gif
de unde stii tu ca sunt alpina?
316i
Da, geamurile spate de coupe care se deschideau inafara au fost optiune.
La urs geamurile au fost cu tenta: verzuie,albastruie, gold. Tenta geamului se alegea in functie de culoarea masinii si culoarea interiorului. Alex de exemplu, are masina haurie cu geamuri cu tenta bronz...sau singurul care a mai ramas. smile.gif
cristic
masina s-a vandut ... puteti sa inchideti topicul sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
georgem
Si-acum ce faci, iti iei altceva sau ramai pieton?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.