Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pimp my e30 uk style
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
butcky
Ce TIGANIEEEEEEEE!!!!! badtaste (9).gif ill (9).gif
manole74
Am vazut si eu filmuletul. Inclin sa-i dau dreptate lui Butcky, cu trimitre directa la jante, care sunt HIDOASE!!!
alexb32
varza mai ales plafonul din vinilin ce draq e cadilac!!!!!!
DyZ
si-au batut joc de ea... culoarea si jentile sunt penibile... tinichigeria a fost frumos facuta...dar adevarul ca la ei e30 este doar o masina veche .. nu o legenda ... cum e p la noi
uwe
bataie de joc!!!
jorj3l
ill (9).gif disdain (2).gif
Viper05
da ....e facuta aiurea , dar e facuta pt un rapper de aici si numele `pimp my ride` , asa se cam explica vinilinul si jentile, oricum e oribila pt gustul meu cel putin

da ....e facuta aiurea , dar e facuta pt un rapper de aici si numele `pimp my ride` , asa se cam explica vinilinul si jentile, oricum e oribila pt gustul meu cel putin

haifisch
jantele nu se potrivesc cu masina

culoarea e badtaste (9).gif

oglinzile alea le aruncam indiferent cat costau si ce faceau smile.gif

spoilerele.....no comment la fel ca si benzile alea cromate de la aripi

urat.....urat de tot
Alexxx
Mie mi se pare superba masina. Absolut superba! wub.gif
Voi nu vedeti scopul emisiunii? Cei de-acolo nu si-au propus sa restaureze masina LA ASPECTUL initial, cat mai stock...eventual sa ziceti voi ce E 30 frumos e!
Masina ARATA JALNIC...era o rabla care isi avea locul in groapa de gunoi si au transformat-o in ceva frumos gen pimp my ride...hip hop style. DIn acest punct de vedere au reusit! E superba...
Spuneti voi yak si nu mai stiu ce...Dar daca ati vedea masina aia prin Buc exact asa cum era ea la TV...sunt sigur ca multi ati saliva dupa ea!
butcky
Gusturile nu se discuta tongue.gif
Eu si cred ca si ceilalti au spus parerea lor tongue.gif Mie mi-ar fi rusine sa merg in masina aia! Nici macar nu are tetiere sad.gif E hidoasa rau! Ii mai lipseste vulturul de pe capota conf (9).gif
jorj3l
QUOTE (butcky @ Feb 4 2007, 03:10 PM) *
Gusturile nu se discuta tongue.gif
Eu si cred ca si ceilalti au spus parerea lor tongue.gif Mie mi-ar fi rusine sa merg in masina aia! Nici macar nu are tetiere sad.gif E hidoasa rau! Ii mai lipseste vulturul de pe capota conf (9).gif

si copita de cal pe "nas" sa`i poarte noroc...
tongue.gif
mertan
daca ar vedea cei din germania..... si cred ca au vazut...... cred ca ar muri.
manole74
A fost postata tocmai de un................neamt!!!! laugh.gif laugh.gif
Acum on-topic, trebuie spus ca toata lumea are dreptate, depinde directia din care privesti!! Eu unul sunt mai conservator si-mi plac liniile clasice, fara multe zorzoane! Pe de alta parte emisiunea asta care-si are ''radacinile'' in State, ajuta pe cei cu masina gen Remat s-o personalizeze in functie de natura preocuparilor(acum era vorba lupte, ceva de genul), in fancy style, ori altfel, dupa cum intuiesc ei gusturile persoanei! Insa aici , isi ating scopul emisiunii, acela de-a face o masina pe gustul omului tongue.gif Iar gusturile nu se discuta (mancare si toale, doar),de aceea si comentariile noastre, care nu fac altceva decat de-a exprima personalitatea fiecaruia si felul lui de-a fi, filozofia de viata, etc......... Asa ca dati-i bataie!!! wink.gif
Sorin
acu am citit ce ati scris

ce pot sa spun.....Ce de designeri pe aici smile.gif
ccc
Ma da astia i-or fi lasat motorul vechi, suspensiile, transmisia, franele etc.? Ca nici o vorba de ele...
Daca i le-au lasat e si mai penibil. Masina arata oricum ca o sorcova.
katz
Am filmu complet...isi bate joc de masina...face tiganeala..cu televizoare...tastatura....cacaturi...

Daca ii dadea foc vedeai ceva frumos...ursulet arzand...da cand vezi "voma" aia mergatoare...te ia cu crampe la stomac.

Daca vrea cineva filmul sa ma contacteze pe mess.
ccc
eu il vreau
nmg
Ce te poti astepta de la o emisiune de genul asta ? Totul e facut la misto, pana si tipii care apar pe acolo vor sa para niste raperi adevarati dar nu le prea iese figura. Si sunt sigur ca orice marca de masina ar fi ales, tot o prostie ar fi iesit.

Si da, jentile sunt de-a dreptul hidoase, culoarea e gretoasa si chestia din portbagaj (ce-o fi aia ?) complet inutila. Mai bine o lasau sa moara linistita - mai bine un BMW ruginit decat o masina de doua parale.
noname!
cat de penal poate fii prezentatoru asta.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

se crede negru.... laugh.gif laugh.gif blink.gif blink.gif ??
manole74
http://cgi.ebay.de/chrom-speichenfelgen-8x...1QQcmdZViewItem, alta mostra, pe un E 28 de toata ill (9).gif ill (9).gif ill (9).gif ill (9).gif ill (9).gif
io'sŪ
mie imi plac jantele, sooper tari !!!
316i
Foarte tare. smile.gif Da' daca le lasi sa se jegareasca prea mult...speli nene la ele... laugh.gif
17kez
desi oamenii lucreaza calumea masina in afara de tinichigerie si de interior totul dupa parerea mea e aiurea..dar ratatu` ala a zis boda`proste si a fugit cu masina ca in ce hal arata si el se mira:)..vorba cuiva din post`urile anterioare ei nu respecta E30`urile ca noi! bafta o_O
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.