Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jante pentru batranele noastre
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
manole74
Unei asemenea masini i se cuvin jante pe masura, adica unele clasice............ori, ori rolleyes.gif
TiL
Unei asemenea masini , i se cuvin jante pe masura, adica unele clasice

thumbup1.gif snf (45).gif
ionusunt
"Unei asemenea masini , i se cuvin jante pe masura, adica unele clasice............ori, ori"
si eu sunt fix de aceiasi parere...unde gasim si noi niste alpina d-alea sau niste bbsuri rs? blink.gif
si sa nu ne indoaie la lovele:)
io'sŪ
QUOTE (ionusunt @ Jan 28 2007, 04:04 PM) *
si sa nu ne indoaie la lovele:)

asa as vrea si io!
84 HOT
Super taticu:) snf (45).gif dar de unde snf (14).gif sa iei jante de alea.... eu ma multumesc... cu ce am.... si oricum la de alea... nu as avea bani de cauciucuri:D

Dar faina masina.... si eu mai tre sa lucrez la interiorul masinii mele putin....
manole74
Jante se mai gasesc, bani sa fie!!! Daca o sa cautati cu atentie pe forumurile unde aveti majoritatea userID,o sa gasiti cu siguranta! Nu mai tarziu de saptamana trecuta am gasit un set de Alpina la vanzare pe........................... Se poate pune linkul??? huh.gif
io'sŪ
QUOTE (manole74 @ Jan 29 2007, 10:10 PM) *
Jante se mai gasesc, bani sa fie!!! Daca o sa cautati cu atentie pe forumurile unde aveti majoritatea userID,o sa gasiti cu siguranta! Nu mai tarziu de saptamana trecuta am gasit un set de Alpina la vanzare pe........................... Se poate pune linkul??? huh.gif

da, da-mi mie pm ca ma intereseaza... plsss
TiL
Manole, pune link ca nu-i bai, aici nu-i bmwclub.ro

Daca nu le-a rezervat io's deja biggrin.gif
manole74
http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=31756
io'sŪ
merci!
vroiam pt 5 sau 7
oricum mi se pare destul de mult
manole74
QUOTE (io`s @ Jan 30 2007, 01:24 PM) *
merci!
vroiam pt 5 sau 7
oricum mi se pare destul de mult

Uite unele mai ieftine: http://www.4tuning.ro/anunturi_auto/Vand_j...19_xx44058.html tongue.gif
io'sŪ
astea da, merci!
manole74
WOW!!! M-am facut cu topic!!! Cui trebuie sai fac cinste? fnd (22).gif

In cinste acestui eveniment propun o sesiune tongue.gif
io'sŪ
wub.gif
TiL
QUOTE (manole74 @ Jan 31 2007, 06:24 PM) *
WOW!!! M-am facut cu topic!!! Cui trebuie sai fac cinste? fnd (22).gif

In cinste acestui eveniment propun o sesiune tongue.gif

Eu ti-am facut topic, ca se facuse varza topicul Interceptorului wink.gif

Enjoy! drinks.gif

P.S. Ne-ai omorat cu rotile alea wub.gif In afara de cele in 5 spite care nu-mi plac, restul merita ceva "atentie"
Gabi_323i
rolleyes.gif
georgem
N-ai si niste capace pe care sa scrie "Alpina" pentru ele?
n3o
ce fac jantele pt masina ...e absolut criminala Gabi cum arata asa lasata cu jentzile alea smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.