Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
nmg
Cumpar lampa stroboscopica (cu cuplaj inductiv) si presa de pivoti/capete de bara.
io'sŪ
pt presa te pot indruma catre DanDon, un magazin prin spatele circului pe o straduta, e si service si sunt distribuitori de scule Draper in special
cat despre lampa stroboscopica... nu stiu unde/de unde se poate procura, nu strica sa faci o intrebare tot la ei
alex230ro
QUOTE (nmg @ Jan 31 2007, 08:40 AM) *
Cumpar lampa stroboscopica (cu cuplaj inductiv) si presa de pivoti/capete de bara.

Stii sa lucrezi cu lampa aia stroboscopica?tare as vrea sa reglez si eu avansul la bicicleta rolleyes.gif
nmg
@io's stiu magazinul, am fost acolo si cand mi-au spus cat costa presa mi s-a zbarlit instantaneu parul de pe ceafa . Daca nu o sa gasesc o alta oferta, o sa iau de acolo desi o sa ma ranesc la mana de la maracinii din buzunar .... laugh.gif

@alex230ro: sigur, reglam culbutorii, facem avansul, schimbam si flitrele si la sfarsit ii bagam si chip. Dupa ce ii reglam debitmetrul, bineinteles. O sa fie cea mai tare bicicleta din parcare ! Fly, baby ! laugh.gif
alex230ro
Care cip?e jetronic nu se poate asa cevax culbutorii e reglati debitmetru are semn unde a fost de fabrica,doar avansul ma bantuie
TiL
nmg, din cate stiu presa Draper e 860.000 lei.
In Bricostore au presa asemanatoare, dar mai grosolan construita, made in Poland, la 440.000 lei wink.gif Mi-am luat duminica una din Regie.
io'sŪ
QUOTE (nmg @ Jan 31 2007, 10:58 AM) *
@io's stiu magazinul, am fost acolo si cand mi-au spus cat costa presa mi s-a zbarlit instantaneu parul de pe ceafa .

de ce nu folosesti presa aia rOMANEASCA... aia de 2 kg ?

laugh.gif laugh.gif
TiL
Am folosit eu presa romaneasca, dar avea mai putin de doua kile, si pozitia era nasoala, ca lucram sub masina. Rezultatul a fost cam am turtit capetele filetate a doi pivoti si n-a iesit niciunul biggrin.gif
Noroc ca aveam brate de rezerva in portbagaj.
nmg
QUOTE (io`s @ Jan 31 2007, 11:39 AM) *
de ce nu folosesti presa aia rOMANEASCA... aia de 2 kg ?

laugh.gif laugh.gif

Cum sa spun, in ultima instanta, presa "romaneasca" e sfanta. La fel ca si sarma. laugh.gif

Dar nu vreau sa-mi arat muschii la ea, mai ales ca nu pot schimba chiar tot pe la directie. Daca schimbam tot, nu era o probema, 5 "prese" bine plasate si se termina rapid. Dar mai am nevoie de cateva piesulici de pe acolo pe care nu vreau sa risc sa le distrug.
Prima data vreau sa o abordez "inginereaste" si daca nu va fi posibil, mai vedem . laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.