Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Unde gasesc filtrul de benzina???
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
cristic
Unde este dumnealui??? (nr 15) http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...105&hg=16&fg=10
alex230ro
Nu ma ala tongue.gif mai tre sa ia unu inspre motor biggrin.gif
cristic
mai alex eu nu-l gasesc pe ala si nu l-am schimbat niciodata ...(am peste 40.000 km facuti de mine + cati o fi facut si celalalt..)

si (din cate stiu eu) mai e ceva inainte de injectoare care este prins in 2 suruburi care se desfac cu cheia de 10 (teu)-- ala l-am schimbat
Sorin
sub pompa de servofrana, mai exact sub borcanul de lichid pt servodirectie pe interiorul lonjeronului de pe partea soferului si este prins cu 2 coliere de caroserie si are daou tevusti de intrare si iesire la capete
TiL
In 318-le meu filtrul de benzina e in compartimentul motor, intre motor si roata stanga. E prins de lonjeron sau contraaripa, nu mai stiu sigur.
cristic
la prima intalnire care va avea loc nu va las sa plecati pana nu-mi aratati si mie unde filtrul acela biggrin.gif
florin83
la motoarele in 6 cil e ca in poza..
ala din poza cred ca e vopsit tongue.gif ca al meu e lucios
florin83
ah.. da.. filtrul are o mufa sus si una jos..

oricum pe acolo pe undeva e montat si seamana cu ala tongue.gif
316i
e acolo si la motoarele in 4cyl.
cristic
multumesc, acum stiu unde si ce trebe sa caut
Rotti
eu la E30 avem piesa 15 in continuarea pompei de benzina, care era situata langa roata stanga spate, era un 320.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.