Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Caut bolturi de ghidaj pentru etrier
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
comisaru
E vorba de pozitia 6 de aici: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=34&fg=05
sau ce se vede-n poza. Am nevoie de 3 buc. Se gasesc in special la etrierele de 323, 325(care au discuri ventilate); sunt bune si de la etrierii spate si sunt sigur ca se potrivesc si de la alte modele.

asta-i poza tongue.gif
paul
Nu ar trebui sa fie scumpi deloc, asa ca cel mai bine e sa-i comanzi la AB.
comisaru
Sunt 61,34ron/buc. la Augsburg si 42ron/buc. la AB, iar mie-mi trebuiesc 3 buc., asa ca sper sa gasesc la second (ofer pret bun).
TiL
Te grabesti? se potrivesc de la etrieri fata (disc ventilat) de E28? Am niste etrieri intregi, ruginiti, de la un 528, dar sunt la 300 km de aici. In cel mult o luna as putea sa ti-i aduc, nu te costa nimic.
comisaru
Merci mult TiL! Eu nu ma grabesc pentru ca oricum nu-s gata sa le pun pe masina(inca strang bani de suspensie-deci o sa dureze cel putin o luna;) ). Nu stiu insa daca se potrivesc de la E28(ar putea cineva care stie sa ne lamureasca). Am cautat pe realoem.com si-am gasit ca se potrivesc, inafara de E30 323 si 325, de la orice model de : E36, E46, E34, E39, chiar si E90 sau E60.
TiL
M-am uitat pe realoem, sunt identice wink.gif Mai adu-mi aminte, sa nu uit. Pe messenger sunt lucit2000 .
comisaru
Acum am gasit si eu E28 la "archive"! biggrin.gif Am vazut si eu ca se potrivesc si de la E28.
O sa te stresez pe mess wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.