Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand 320 E30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
uwe
an 86, coupe,un singur propietar in tara,fara probleme la serii (accept orice verificare)
pret 1900 discutabil

anuntul l-am dat pentru un prieten...deci detalii la 0723 739 956
io'sŪ
poze sa vedem si noi cum arata un urs la sub 2000 E
xox
Ceva mai multe detalii daca se poate, starea tehnica, estetica, dotari, istoricul masinii?
Alexxx
QUOTE (uwe @ Jan 19 2007, 03:14 PM) *
an 86, coupe,un singur propietar in tara,fara probleme la serii (accept orice verificare)
pret 1900 discutabil

anuntul l-am dat pentru un prieten...deci detalii la 0723 739 956

Da mai multe detalii...mi-as lua si yo unul asa...sa ma distrez...cerculete...gropi...piatara cubica...sa fie asa de terfelit.
Nu glumesc. Pune niste poze
io'sŪ
QUOTE (Alexxx @ Jan 19 2007, 04:05 PM) *
Da mai multe detalii...mi-as lua si yo unul asa...sa ma distrez...cerculete...gropi...piatara cubica...sa fie asa de terfelit.
Nu glumesc. Pune niste poze
pt cerculete iti cam trebuie 2,3-2,5
vezi ca are alex un 2,3 de vanzare parca
Sorin
adica ce ?
a lu alex e de terfelit????
alex230ro
Adica da mai bine cercuri tongue.gif nu doar ca am si eu pe al meu inca la vanzare...
Alexxx
QUOTE (alex230ro @ Jan 19 2007, 04:12 PM) *
Adica da mai bine cercuri tongue.gif nu doar ca am si eu pe al meu inca la vanzare...

1. Pot face cercuri cu 320
2. Daca e la banii astia inmatriculabila si n-arata rau o iau.
Deci astept poze
xox
Am vb cu omul are un m20b20 nu-i omologat si cica scoate putin fum, in rest masina e buna, are acte tot ce trebuie o vinde ca nu mai are cum sa se ocupe, vroia sa o restaureze. Pare a fi ok omul, si pretul ma tenteaza ... russian_ru.gif

PS: are acte tot e inmatriculata si omologarea e 2.5mil la rar
alex230ro
Hmm,poze si ne edificam,nu prea imi place cum a sunat vroia sa o restaureze ala huh.gif
316i
Cercuri faci si cu 1.6 Remeber pacarea din Poiana din primavara. laugh.gif
io'sŪ
bah, stricati topicul omului , ce dreaq
TiL
Pai topic nu prea exista aici, pentru ca ne-a dat numar de telefon si-atat. Forum telefonic smile.gif

Acu vad: un singur proprietar in tara? Suna bine.
George77
pai si ce daca a avut-o unul singur in Ro nu poate fi plina de gauri?
TiL
A, evident. Ca nu degeaba vroia s-o restaureze. Dar asa ca chestie, parca sun mai bine cand stii ca a avut-o un singur om. Nu poate sa spuna ca aia nu stie ce are, era stramba cand a luat-o. Si-aialalta la fel s.a.m.d. Ca nu si-o fi luat urs ciocanit in toate partile pe vremea cand ursii costau o mica avere.
De cele mai multe ori o masina cu unic proprietar nu a suferit accidente majore, sau daca a suferit a fost reparat ca la carte.
Alexxx
Am vb si eu la tel cu omul.
TiL
Siii?
Alexxx
QUOTE (TiL @ Jan 19 2007, 07:22 PM) *
Siii?

...m-am razgandit
io'sŪ
pai spune aici macar de ce, sa stie lumea, sa faca economie la mobil ! laugh.gif
Alexxx
QUOTE (io`s @ Jan 19 2007, 08:24 PM) *
pai spune aici macar de ce, sa stie lumea, sa faca economie la mobil ! laugh.gif

Pai mai...pentru pretul asta e bun ce pot sa zic. Insa are motorul schimbat...scoate fum, n-are geamuri/servo, etc, nici caroseria n-arata, etc. Este o masina pe care o luase sa o "restaureze" si n-a mai avut timp...
DAR repet...avand in ved cat cere pe ea si k e si negociabil...daca n-as avea masina si nici prea multi bani...m-as gandi!
xox
Dupa lungi dezbateri, exact la aceeasi concluzie am ajuns si eu. Motor schimbat care scoate fum.. Ceva nu-mi suna bine la injectia aia, dotari .. cam chioara (nu ca si a mea n-ar fi chioara, dar totusi tongue.gif ) iar pentru restaurare..
Oricum pretul e super ok, ce m-a deranjat pe mine personal e ca omul a zis ca fostul proprietar avea cartea de service, dar n-a luat-o de la el. Eu n-as face asta.

In fine, pret bun pentru masina asta recunosc. Dar as da diferenta pentru a lui Alex in orice zi biggrin.gif
Alexxx
QUOTE (xox @ Jan 20 2007, 02:53 AM) *
Dupa lungi dezbateri, exact la aceeasi concluzie am ajuns si eu. Motor schimbat care scoate fum.. Ceva nu-mi suna bine la injectia aia, dotari .. cam chioara (nu ca si a mea n-ar fi chioara, dar totusi tongue.gif ) iar pentru restaurare..
Oricum pretul e super ok, ce m-a deranjat pe mine personal e ca omul a zis ca fostul proprietar avea cartea de service, dar n-a luat-o de la el. Eu n-as face asta.

In fine, pret bun pentru masina asta recunosc. Dar as da diferenta pentru a lui Alex in orice zi biggrin.gif

Care Alex?
TiL
E vorba de 323-ul lui alex230.
Alexxx
QUOTE (TiL @ Jan 20 2007, 10:58 AM) *
E vorba de 323-ul lui alex230.

Am intrebat ca m-a sunat cineva inainte de Craciun de pe forum cu un urs care spunea ca vrea sa ia masina mea...dar nu mai stiu cine era...zicea ca-si vinde ursu si dupa aia vine in buc sa o vada. Din Ploiesti era parca!
uwe
ce carcotasi sunteti...
deci din cate inteleg eu ,voi vreti un E30 la o mie si ceva de euro care sa fie full electric vopsea perfecta motor impecabil...etc
eventual si tot istoricul masinii cu cartea de service blink.gif
ma intreb oare cati dintre voi aveti carte de service cu istoricul reviziilor la o masina asa de veche!?!

deci...masina este a unui bun prieten de al meu B 69 HAI pe care unii de pe aici il si cunosc
in momentul de fata el mai are un E30 intr-o stare mai rar intalnita pe la noi si nu vrea sa-si bata joc de el de aceea a mai cumparat un ursulet (cel care e de vanzare) pe care vroia sa il faca doar pentru liniute, cerculete etc...
intre timp au aparut alte probleme si a abandonat momentan ideea

detalii despre masina, cum am mai spus, nu stiu cel mai bine sunati la telefonul din anunt

stiu doar ca in momentul in care a cumparato el era fericit ca are tabla buna
iulian325
QUOTE (uwe @ Jan 20 2007, 04:48 PM) *
ce carcotasi sunteti...
deci din cate inteleg eu ,voi vreti un E30 la o mie si ceva de euro care sa fie full electric vopsea perfecta motor impecabil...etc
eventual si tot istoricul masinii cu cartea de service blink.gif
ma intreb oare cati dintre voi aveti carte de service cu istoricul reviziilor la o masina asa de veche!?!

tari baietiii laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.