ee..sunt si chestii interesante..
am ras cu lacrimi la emisiunea de ieri..
l-a oprit pe unul politia ca nu acordase prioritate la pietoni si tipul a filmat totul cu telefonul.
vine momentul cand politistul trebuia sa completeze PV si scrie "..nu are martorii (doi de i)..." la care tipul care filma ii zice ca nu e cu doi de i, la care politistul mai pune un i - martoriii (3 de i)

si in aceiasi fraza pomenea ceva de pietoni unde a pus la fel.. 2 de i
.gif)
- in ambele cazuri era cu un singur i
a mai fost un reportaj tare..totul despre aparatele de radar.
in concluzie:
- politia romana are decat un singur tip de aparat - cel de pe vento-uri..
- distanta la care "bate" e de ~1km..
- se seteaza viteza maxima pt drumul respectiv (cu 10km/h mai mult decat viteza maxima acolo) si cand o masina depaseste viteza aia aparatu incepe sa bipaie..
- nu detin aparate de detectie al detectoarele de radar (auzisem eu asemenea variante)
- politistul care prezenta aparatul spunea ca nu prea ai cum sa scapi (spaga) din moment ce te-a luat aparatul pt ca filmul se inregistreaza si el n-are cum sa justifice apoi de ce nu te-a oprit si nici cum sa taie banda acolo pt ca are un timp si apoi se vede lipsa..(bine, ei sigur au o smecherie ca eu am scapat de cateva ori

)
- multi (ca si mine) cred ca si-au pus intrebarea de ce cateodata te opreste si cateodata iti vine acasa PV-ul.. ei bine cica normal ar fi sa-ti vina acasa ca sa nu mai stea ei sa scrie atatea PV-uri (timp pierdut) , dar se aplica ambele variante..
deci daca treci pe langa o masina cu radar in functiune si politistul are pe altii opriti zici ca ai scapat, dar nu e asa.. camera aparatului inregistreaza si la sectie sunt unii care iau toata banda la puricat si scriu PV-uri care le trimit prin posta..