Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Abuzurile politiei
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
florin83
de vreo 2-3 zile pe la 20:30 la dan diaconescu sunt numai cazuri cu abuzuri ale politiei rutiere..
super tare..
sixx
La ora asta abereaza la greu.. tipic otv.
florin83
ee..sunt si chestii interesante..

am ras cu lacrimi la emisiunea de ieri..
l-a oprit pe unul politia ca nu acordase prioritate la pietoni si tipul a filmat totul cu telefonul.
vine momentul cand politistul trebuia sa completeze PV si scrie "..nu are martorii (doi de i)..." la care tipul care filma ii zice ca nu e cu doi de i, la care politistul mai pune un i - martoriii (3 de i) biggrin.gif biggrin.gif si in aceiasi fraza pomenea ceva de pietoni unde a pus la fel.. 2 de i conf (9).gif lgh (12).gif - in ambele cazuri era cu un singur i

a mai fost un reportaj tare..totul despre aparatele de radar.
in concluzie:

- politia romana are decat un singur tip de aparat - cel de pe vento-uri..
- distanta la care "bate" e de ~1km..
- se seteaza viteza maxima pt drumul respectiv (cu 10km/h mai mult decat viteza maxima acolo) si cand o masina depaseste viteza aia aparatu incepe sa bipaie..
- nu detin aparate de detectie al detectoarele de radar (auzisem eu asemenea variante)
- politistul care prezenta aparatul spunea ca nu prea ai cum sa scapi (spaga) din moment ce te-a luat aparatul pt ca filmul se inregistreaza si el n-are cum sa justifice apoi de ce nu te-a oprit si nici cum sa taie banda acolo pt ca are un timp si apoi se vede lipsa..(bine, ei sigur au o smecherie ca eu am scapat de cateva ori tongue.gif )
- multi (ca si mine) cred ca si-au pus intrebarea de ce cateodata te opreste si cateodata iti vine acasa PV-ul.. ei bine cica normal ar fi sa-ti vina acasa ca sa nu mai stea ei sa scrie atatea PV-uri (timp pierdut) , dar se aplica ambele variante..
deci daca treci pe langa o masina cu radar in functiune si politistul are pe altii opriti zici ca ai scapat, dar nu e asa.. camera aparatului inregistreaza si la sectie sunt unii care iau toata banda la puricat si scriu PV-uri care le trimit prin posta.. smile.gif
florin83
acum pe otv.. invitat motoc smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.