Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW M3
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
alex230ro
rolleyes.gif http://www.promotor.ro/Inceputul_LEGENDEI
florin83
superb!!! lnr (13).gif lnr (13).gif
Ionut
sublim rolleyes.gif
da_joint
m-am pozat cu masinuta aia...a fost asta vara o perioada in Bucuresti...prin Drumul Taberei...era sa intre unu in mine atunci cand am vazut-o....am pus o superfrana cand am trecut pe langa ea...
florin83
in bucuresti sta.. o vreme era in spate la intercontinental..
georgem
Masina a fost a lui Edwin Keleti, cel care a scris articolul. Masina statea prin spate pe la magazinul Cocor, unde lucreaza el. A vandut-o acum cateva luni.
Gimi
Da... sad (5).gif no.gif n-am reusit sa-mi vand rinichiul destul de repede.
butcky
"Fenomenul youngtimer e in plina dezvoltare, in Occident au aparut chiar si cluburi ale posesorilor, iar ultima moda este achizitia de automobile si conservarea acestora cu zero kilometri la bord. Sunt vizate modele exclusive, decapotabile, coupeuri, dar si limuzine. Asa ca peste 30 de ani nu vor trebui sa ne mire anunturi de genul «Vand BMW Z3, 0 kilometri, tratative rezervate». Noi nu putem decat sa va sfatuim sa priviti youngtimerele ca pe o alternativa de a intra in viitor in lumea colectionarilor de vehicule istorice. "

rolleyes.gif Tare rau! Dar nu stiu cum se abtin astia sa stea cu o super masina in garaj fara sa mearga cu ea conf (8).gif to_become_senile.gif
316i
Asa cum se abtin si tin o sticla de vin bun la pastrat zeci de ani. wink.gif
Daca nu i-ai vazut tu ca merg cu ea nu inseamna ca NU merg cu masina. tongue.gif
georgem
QUOTE (butcky @ Jan 11 2007, 11:54 PM) *
rolleyes.gif Tare rau! Dar nu stiu cum se abtin astia sa stea cu o super masina in garaj fara sa mearga cu ea conf (8).gif to_become_senile.gif

Isi cumpara 2, una ca s-o tina in garaj si cealalta ca s-o pastreze. Eu asa as face.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.