Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stie cineva un service BUN (fara Filaret sau AB)
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Alexxx
Mi-am cumparat proiectoare pentru masina, DAR firele pentru proiectoare, alea cu mufa, au disparut pentru ca au stat mult timp atarnate pe sub masina (asa am luat-o) si s-au rupt, unul a fost smuls de o roata cand s-a atins, DECI TREBUIE refacute fierele!
TOTODATA, eu am buton in bord separat pentru proiectoare, DAR am inteles de la fostul prop ca nu se intampla nimic atunci cand era actionat acel buton si ca proiectoarele se aprindeau o data cu POZITIILE atunci cand era actionat butonul de faruri pe pozitii.

PS: Mai am o probl cu farul drept care nu se aprinde pe faza lunga si am pus alt bec si tot nu merge!

Deci as vrea sa merg intr-un service sau la cineva care face astfel de operatiuni sa-mi rezolvea toate aceste probl cu LUMINILE...stie cineva?????
Alexxx
NU STIE NIMENI?? blink.gif
butcky
Stiu eu pe cineva, dar nu stiu cat de bine lucreaza. Dar nu am auzit sa fie plangeri. tongue.gif
Suna la 0721.212.933 - Silviu si spune-i problema. Nu e el electricianul. El are SERVICE-ul si are un electrician
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.