Help - Search - Members - Calendar
Full Version: M-au lovit idiotii!!!
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
da_joint
:crybaby: :crybaby:
Trebuia sa ma duc cu Alecs in sera asta la ....curse...sau ce se prefigura pe-acolo...
Nu am mai mers.....ca a trebuit sa stau cu prietena care vroia sa imi faca o surpriza....
Surpriza se pare ca a venit cand am duso acasa...m-a lovit un idiot in spate...nu tu frana...nimic...a venit glont!!!!Mai avea si viteza....Cretinul conducea un Cielo cu nr.de AG.
(Mai zice lumea ca astia care conduc Bolizi(a se citi BMW-uri) sunt periculosi..

Spoiler irecuperabil,bara indoita,spate un pic infundat,portbagaju nu se mai inchide/deschide...toba rupta de la locul ei....stopurile par intacte(maine nu vor mai fi).
Urmeaza show-ul cu cei de la asigurari...daca nu imi iese brici masina si nu imi schimba tot ce trebuie schimbat...ma vedeti la stiri cum ii sechestrez!!! mad.gif

Asadar avetzi Grija...sa nu o patiti...
florin83
nasol!
ala banuiesc ca n-a patit nimic, nu?

deci asta era motivul pt care ziceai ca pierzi prima zapada.. sad.gif
525da
sad.gif Imi pare rau pentru tine si iti urez sa iti iasa masina bine!
da_joint
Stie careva ...unde se gaseste sau daca se gaseste modelul de spoiler spate de pe a mea????Nu am nici o poza acum ca sunt la un i-cafe.
florin83
uite o poza.. se intelege totusi modelul..
da_joint
OK.Omu' are asigurare la ARDAF...(o fi bine, o fi rau??)
Acum stiti pe cineva la ARDAF?sau un dervice bun care lucreaza cu ei???
da_joint
hai mai nimeni??? sad.gif
cc_seat
Intreaba aici: 0723.400.300 - Mugur
da_joint
QUOTE (cc_seat)
Intreaba aici: 0723.400.300 - Mugur

nu prea am ce sa intreb....e tel inchis. :retard:
cc_seat
Incearca SI aici: 0743.007.007 - tot Mugur biggrin.gif
da_joint
Unde gasesc si eu o firma sau p cineva care face spoilere???
m-ar interesa ceva adrese web...ca nu am timp sa ma duc la toti sa vad ce modele au.
cc_seat
L-ai gasit pe Mugur?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.