Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Guess what??Prima zapada=DN1 din nou blocat
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
525da
Ma umfla rasul-plansul...La jurnalul de la ora 19 am vazut utilaje de deszapezire aliniate frumos,cu farurile aprinse-de poza la tv-,iar dupa 5 ore vad fetze de soferi nervosi care stau blocati in trafic si spun vorbe dulci la adresa celor de la drumuri.Deja-vu...de ani buni!
Ninge in Bucuresti,nu-i asa ca,din nou,autoritatile vor fi luate prin surprindere ca iarna ninge?!?
Sa speram ca nu se astern nametii! sad.gif
alexandru_83
Sper sa nu se astearna(pe sosele) pentru ca maine am plecat la munte biggrin.gif
316i
din partea mea sa se astearna peste tot mai putin in fata garajului ca sa pot sa ies. biggrin.gif
Eventual dupa ce ninge bine fac update la avatar. biggrin.gif
alexandru_83
Eu vreau sa ajung la munte si dupa aia sa se astearna de 2 metri...nu vreau sa fac 10 ore pana la Sinaia...Deja ma ia capu cand ma gandesc la aglomeratia de maine sad.gif
525da
QUOTE ("alexandru_83")
Sper sa nu se astearna(pe sosele) pentru ca maine am plecat la munte biggrin.gif

Speri tu,dar speri degeaba...sunt 30 de cm pe sosea spre munte!Asa ca ia-ti masuri de precautie,desi eu cred ca in noaptea asta ar fi nebuni sa nu curate drumurile.Oricum,drum bun!Macar e peisajul frumos smile.gif
alexandru_83
Mersi frumos! smile.gif
SUPERBEC
drive safe
alexandru_83
Drumul a fost impecabil ata la dus cat si la intors wink.gif
cristic
ce e ciudat este ca astia de la dezapezire au primit de vreo saptamana avertizare ... dar bineinteles au fost luati prin surprindere!

vineri noaptea puteai sa cauti prin tot Ploiestiul ca nu gaseai pe niciunul!

chiar .. ce frumos a fost vineri noaptea zapada asternuta pe sosea... cerculete :nod: :unibrow:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.