Hmm... Multumesc Florin pt ca ai pus pozele. Eu sunt propietaru' la mashinutza... si ca sa va povestesc asa sa o luam de la inceput: Masina am luat-o de la un batran care nu o mia folosea, nu a mersc cu ea circa 3 ani. Florin si cu mine in primul stagiu am schimbat motorul ... unu' foarte ieftin si se pare ca si super bun ( nu consuma gram de ulei si fuge de rupe) dupa aceea am hotarar noi sa umblam si la ambreiaj... toate bune, dupa o perioada am dat si eu de bani si m-am gandit ca ar fi momentul propice sa ii fac thinichigeria si vopsitoria sa fie si ea frumoasa si sa arate ca noua

( Va rog din suflet un singur lucru, alegetiva cu grija thinichigii si vopsitorii ca la mine si-au cam batut joc si ti se rupe inima cand vezi ca tre sa dai ciocane pe vopsea proaspata!!! ). Intr-o zi eu cu Interceptoru' am dezbracat toata mashina sa pregatim frumuseatea pentru thinichigiu ... toata thinichigeria = 3 saptamani; vopsitoria = 1 saptamana;
Acum ce sa va zic ... noroc cu tipu de mai sus .. ca altfel cred ca ma uitam la ea vre-o 2 3 ani .. si nu visa masina aia atata munca la ea neam de neamu ei ! !! dar unde e pasiune nu po sa te joci !!!
Interiorul si mocheta am pus-o intr-o zi ... dupa aceea au urmat bandourile toba si toate capacelele nimicurile si prostioarele care fac un bmw sa arate bine ... Am dezfacut si am pus pe mashina cam tot ce se putea si tot ce era original !!
Urmeaza ambreiajul din nou si cam atat !!!
Tin sa ii multumesc lu nenea Interceptor pt daruinta si pasiunea lui ( omu asta desfacea faruri cand afara ningea si noi stateam la caldurica) !!!!!!
Si by the way mie imi plac proiectoarele alea!!