Help - Search - Members - Calendar
Full Version: new blue
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E28
INTERCEPTOR
eu nu pot sa va povestesc in numele propietarului.o sa bage el.,eu doar pun pozele.ca doar am mumcit la masina tongue.gif
alex230ro
Superb ,felicitari
INTERCEPTOR
mersi .am muncit destul si propietarul a investit multi bani .pt un e 28 din 81.dar a iesit bine .eu sunt mandru ca am pus o si masina asta pe roate si arata asa cum imi place mie sa fie un bmw.oricum eu ma bucur cand fac cate o masina sa arata asa.
Tytus
frumoasa dar proiectoarele de pe fata sunt naspa unsure.gif
INTERCEPTOR
scuza ma /eu ma ocup de restaurari, reparatii .nu de accesorii/soo nu e vina mea .am zis si eu ca s nasoale da el a insistat.daca lui ai plac le a pus:P
zelemahn
Hmm... Multumesc Florin pt ca ai pus pozele. Eu sunt propietaru' la mashinutza... si ca sa va povestesc asa sa o luam de la inceput: Masina am luat-o de la un batran care nu o mia folosea, nu a mersc cu ea circa 3 ani. Florin si cu mine in primul stagiu am schimbat motorul ... unu' foarte ieftin si se pare ca si super bun ( nu consuma gram de ulei si fuge de rupe) dupa aceea am hotarar noi sa umblam si la ambreiaj... toate bune, dupa o perioada am dat si eu de bani si m-am gandit ca ar fi momentul propice sa ii fac thinichigeria si vopsitoria sa fie si ea frumoasa si sa arate ca noua biggrin.gif ( Va rog din suflet un singur lucru, alegetiva cu grija thinichigii si vopsitorii ca la mine si-au cam batut joc si ti se rupe inima cand vezi ca tre sa dai ciocane pe vopsea proaspata!!! ). Intr-o zi eu cu Interceptoru' am dezbracat toata mashina sa pregatim frumuseatea pentru thinichigiu ... toata thinichigeria = 3 saptamani; vopsitoria = 1 saptamana;
Acum ce sa va zic ... noroc cu tipu de mai sus .. ca altfel cred ca ma uitam la ea vre-o 2 3 ani .. si nu visa masina aia atata munca la ea neam de neamu ei ! !! dar unde e pasiune nu po sa te joci !!!
Interiorul si mocheta am pus-o intr-o zi ... dupa aceea au urmat bandourile toba si toate capacelele nimicurile si prostioarele care fac un bmw sa arate bine ... Am dezfacut si am pus pe mashina cam tot ce se putea si tot ce era original !!
Urmeaza ambreiajul din nou si cam atat !!!
Tin sa ii multumesc lu nenea Interceptor pt daruinta si pasiunea lui ( omu asta desfacea faruri cand afara ningea si noi stateam la caldurica) !!!!!!

Si by the way mie imi plac proiectoarele alea!!
316i
Frumoasa!
Arata interesant WTS-ul ala... wink.gif
INTERCEPTOR
lasa WTS in pace.cu ala am ganduri mari da nu s bani:P
oricum decat gaurile din bara mai bine cu niste proiectoare.fie ele si mai uratele.ar fi mers foarte bine unele mai patratoase. cat despre tinichigii si vopsitori....totul sta in bani.vrei de 1000 euro iese bine nu ai atatia bani o faci cum poti si asta e.dar una peste alta este ok.eu vreau s aincerc s afac un test sa mi vopsesc singur wts:P sper sa iasa bine
316i
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jan 6 2007, 11:54 AM) *
eu vreau s aincerc s afac un test sa mi vopsesc singur wts:P sper sa iasa bine

Ahaaaaaaaaaaaa! drinks.gif
florin83
Interceptor, cand o veni vremea sa vopsesc si eu troaca vezi ca apelez la tine pt demontat/montat de pe ea totul.. laugh.gif
vadim_braia
QUOTE (florin83 @ Jan 6 2007, 10:14 PM) *
Interceptor, cand o veni vremea sa vopsesc si eu troaca vezi ca apelez la tine pt demontat/montat de pe ea totul.. laugh.gif

Super masinuta biggrin.gif , zi-mi si mie cat te-a costat tinichigeria + vopsitoria si unde ai facut-o smile.gif
INTERCEPTOR
cu placere florine.vadim nu stiu, ca el a facut undeva ieftin rau.unde fac eu e mai scumpulet dar se lasa cu pretentii.la el a fost fara pretentii
vadim_braia
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jan 7 2007, 09:30 PM) *
cu placere florine.vadim nu stiu, ca el a facut undeva ieftin rau.unde fac eu e mai scumpulet dar se lasa cu pretentii.la el a fost fara pretentii

pai la mine e cu pretentii biggrin.gif schimbare culoare din Sterlingsliber metalic in Calypso rot metalic biggrin.gif
SUN 83
Nota 10 ptr efortul depus! Vazut astazi cu cei doi ochi care-i am in dotare blink.gif !!
sixx
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jan 7 2007, 09:30 PM) *

Ce inseamna scumpulet ? Orientativ asa, pentru un negru metalizat cum e a mea.
INTERCEPTOR
de la 13 mil in sus
jorj3l
13 mil probabil numai manopera si vopseaua fara chit si bucatile de caroserie care mai trebuiesc schimbate....
reactor_share
buna treaba ati facut acolo, mai ales ca este un E28.

Bravo Florine (aka Interceptor), si tine-o tot asa.
iulian325
e acelasi motor ca al meu?
TiL
Acelasi bloc. Dar e 2.0 L-Jetronic sau, putin probabil, Motronic.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.