Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A fost cineva la Sibiu de curand?
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
ccc
A fost cineva de curand la Sibiu? Am tot auzit ca s-a renovat frumos, insa vreau sa aflu detalii de la cineva care a si trecut pe acolo de curand.
Zom
QUOTE (ccc @ Dec 29 2006, 01:21 PM) *
A fost cineva de curand la Sibiu? Am tot auzit ca s-a renovat frumos, insa vreau sa aflu detalii de la cineva care a si trecut pe acolo de curand.

super frumos orasul vechi. merita vazut. iar drumul spre paltinis este minunat. merita.
florin83
o sa merg eu saptamana viitoare.. vrei sa ma uit dupa ceva, sau sa fac poze?
316i
Da, poti sa-l iei si pe calin. biggrin.gif
ccc
Hm, ar fi o idee sa facem o excursie scurta la Sibiu in saptamana dupa anul nou. Cine are chef?
da_joint
In saptaman dupa anul nou si sf.Ion cred ca se va face o iesire la munte ...insa nu la Sibiu ....va urma si topicul cat de curand.

Iar Sibiul da e f.frumos (ma refer la partea veche a orasului-centrul istoric) si merita vizitat...apropo in 2007 Sibiul; e capitala europeana sau cam asa ceva...
florin83
QUOTE (da_joint @ Dec 29 2006, 06:31 PM) *
In saptaman dupa anul nou si sf.Ion cred ca se va face o iesire la munte ...insa nu la Sibiu ....va urma si topicul cat de curand.

ce intalnire?

QUOTE (da_joint @ Dec 29 2006, 06:31 PM) *
Iar Sibiul da e f.frumos (ma refer la partea veche a orasului-centrul istoric) si merita vizitat...apropo in 2007 Sibiul; e capitala europeana sau cam asa ceva...

eu ultima data cand am fost lucrau oameni de zor la modernizare..
da, din 2007 e capitala culturala europeana..
Viper05
am fost eu acum vreo 2 saptamani, totul e in renovare , mie nu-mi place orasul e aiurea cu greu gasesti un restaurant calumea
316i
Bun, atunci imi iau mancare de acasa. laugh.gif
ccc
QUOTE (316i @ Dec 30 2006, 03:29 PM) *
Bun, atunci imi iau mancare de acasa. laugh.gif

Cate sandwichuri consumi la suta de km?
cosmyn13
te inseli . restaurante sint si inca multe.poate nu ai stiut unde sa cauti.ciorba de burte fff buna gasesti la kontiki linga piata cibin. sau mai in centru la restaurantul ileana , undeva pe linga teatru.
sibiul a fost santier tot anul acuma sa terminat si este cu totul un alt oras.oricind sinteti bine veniti la sibiu
Viper05
eu acuma am fost si am vazut ca cea mai tare pensiune e intr-o benzinarie blink.gif , singurul restaurant cat de cat a fost gallery sau asha ceva undeva in centru ,in rest no comment
ccc
QUOTE (cosmyn13 @ Dec 30 2006, 05:57 PM) *
te inseli . restaurante sint si inca multe.poate nu ai stiut unde sa cauti.ciorba de burte fff buna gasesti la kontiki linga piata cibin. sau mai in centru la restaurantul ileana , undeva pe linga teatru.
sibiul a fost santier tot anul acuma sa terminat si este cu totul un alt oras.oricind sinteti bine veniti la sibiu

Tu esti din Sibiu?
Zom
aaa, daca vrei mancare super, mie mi-a placut mult la restaurantul de la intrarea in muzeul inventicii, un fel de muzeul satului, cum mergi spre paltinis.
cosmyn13
da sint sibian. si daca urcati la paltinis zapada are 15 cm.
TiL
Am vazut un articol in "As" sau "Formula AS" nu mai retin. Reporterul a insistat sa scoata la plimbare prin oras o doamna la 75-80 ani impreuna cu sotul orb. Doamna nu mai iesise in oras din azilul in care traia de vreo 7 ani de cand intrase si insista ca nu vrea sa vada uratenia noului oras, nestiind ca centrul istoric a fost refacut. E drept ca si "azilul" era destul de luxos...

A ramas uimita cand a vazut ca totul era "ca inainte", cand erau ei tineri. Barbatul o intreba tot felul de detalii "ingerasii aceia de pe acoperis sunt si ei ca mult imi placeau". Si erau intocmai, migalos refacuti.

Frumos reportaj si m-a facut sa ma gandesc serios la o plimbare pana la Sibiu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.