Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AJUTOR! Unde gasesc bec ca asta? Filaret? AB?
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Alexxx
Unde gasesc asa ceva? O avea pe stoc la Filaret sau AB? Este becul care ilumineaza consola cu aerul...
florin83
incearca la augsburg sau la orice magazin cu piese auto
Alexxx
QUOTE (florin83 @ Dec 27 2006, 07:02 PM) *
incearca la augsburg sau la orice magazin cu piese auto

Pai becul asta la capatul capsulei din plastic are o mufa care intra in alta din bord!!! Nu cred ca merge de la Augsburg sau etc...Cred k este SPECIFIC BMW mecanismul! PS: In caz ca va intrebati, becul NU POATE FI scos din mecanism sa pui altul. E dintr-o bucata! sad.gif
316i
Du-te la augsburg ca ajungi usor decat la bavaria.
61.13.8.353.797
Baga codul asta la realoem si vezi daca e becul care iti trebuie. E singurul bec de la consola cu clima.
Alexxx
QUOTE (316i @ Dec 27 2006, 08:29 PM) *
Du-te la augsburg ca ajungi usor decat la bavaria.
61.13.8.353.797
Baga codul asta la realoem si vezi daca e becul care iti trebuie. E singurul bec de la consola cu clima.

Asta e ...Multumesc.
Am rezolvat pana la urma. Am taiat plasticul de jur imprejur, am scos becul ars, am pus un bec de bord de dacie l-am lipit pe pini cu fludor, am lipit plasticul cu super glue, am fost la mashina am bagat mufa si s-a aprins, am pus bordul la loc si e OK.

Probl rezolvata!
biggrin.gif Romanu e inventiv!
316i
Aaaaaaaaaa, ai manarit masina, tocmai i-a scazut valoarea cu 2000 de euro. laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.