Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MB 560 SEL
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
butcky
wub.gif Am gasit pe autovit un anunt cu un Mercedes Benz 560 SEL. Imi place la nebunie! Il vreau! wub.gif
Eu am avut acum vre-o 5-6 ani un 560 SEC (varianta in 2 usi) dar mi-a fost furat din spatele blocului sad.gif

MERCEDES 560 BERLINA 5,6 I 275CP BLEUMARIN
Pret: 13,500 EURO An fabricatie: 1990 Carburant: Benzina
Rulaj: 122,000 km Capacitate: 5,600 cmc Putere: 275 CP
Dotari:
CUTIE AUTOMATA; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 2 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;
MASINA ESTE ABSOLUT FULL-OPTIONS , PASTRATA IN GARAJ , S T A R E - N O U A
PRETUL AFISAT ESTE CEL DE VANZARE (INCLUSIV TVA DACA SE EMITE FACTURA)
FELICIA EMail: godini_office@yahoo.com
Telefon: 0724200667
Postat pe 15-12-2006 08:32 , Expira pe 30-12-2006
dust
foarte frumoasa masina si mie imi place dar la banii aia imi iau M3 E30... cam scumpa dupa parerea mea...
da_joint
ok si care e spilul???il vrei da nu ai bani....so???care e faza???si eu vreau muuuuulte masini,da nu am bani....deci draga Bucii ai de gand sa faci ceva......vinzi IX-ul cu 100 de euro....ti-a trecut acum cu turbo si vrei altceva...
butcky
Ce are una cu alta??? fight (12).gif
CAT
fura-l si tu pe asta, ca sa te razbuni. sau vinde rinichiu ala mai bun...
ce fel de raspunsuri astepti? smile.gif

la banii astia poti la linistit un E46 sau E39...

laugh.gif aaaa! laugh.gif

scuze, abia acum m-am prins...
te gandesti ca poate Mos Craciun are cont pe bmwzone
florin83
bine ca n-ai bani de ea.. arata prea bine masina sa pice pe mainile tale biggrin.gif
io'sŪ
totusi... de ce e asa scumpa????
CAT
in Germania e cam la jumatate de pret cu km si in conditii asemanatoare
butcky
QUOTE (io`s @ Dec 25 2006, 09:36 PM) *
totusi... de ce e asa scumpa????

uite-te mai bine la ea si o sa-ti dai seama!!! dry.gif e un 560 sel in stare impecabila!!! dry.gif
CAT
doar 270 cp la 5.6 litri...
si oricum un SEC e mai frumos. nu mai vb de pret...
probabil e febra Craciunului smile.gif

ai putea cu banii astia sa conduci un 635 csi

http://www.mobile.de/SIDIgXABFLCabqOmqcA5d...1238324593&

pe la 7000 ai un alpina 635...
Ionut
Bucii, lasa masinile astea in pace....nu are rost sa iei o masina ca asta, chiar daca nu merita banii astia, ca apoi sa ne explici noua cum pleci numai din 5000 de la semafor...te rugam, lasa-ne, lasa-ne.... smile.gif
316i
Defapt, daca ne gandim putin e mai bine ca n-are bani de ea, mai apuca si masina aia integrarea-n *ue. laugh.gif
ccc
Cred ca vrea sa deschida o antrepriza de pompe funebre. O ia s-o transforme in dric, ca e deja neagra, mai trebuie doar s-o faca break.
Si cu motoru ala de m5 sa vezi ce-o sa mai alerge dricu...
316i
Se duce la dreacu' direct. laugh.gif
butcky
QUOTE (ccc @ Dec 26 2006, 04:46 PM) *
Cred ca vrea sa deschida o antrepriza de pompe funebre. O ia s-o transforme in dric, ca e deja neagra, mai trebuie doar s-o faca break.
Si cu motoru ala de m5 sa vezi ce-o sa mai alerge dricu...

MERCEDES 560 BERLINA 5,6 I 275CP BLEUMARIN
Caline, iar ti-ai uitat ochelarii la birou?

Ba, voi ce aveti? Imi place masina si m-am gandit sa va arat si voua ceva nice dry.gif
316i
Ce oameni. laugh.gif
ccc
Hai bucii nu te oftica, las' ca merge si bleumarin ca dric. tongue.gif
Si e destul de mare ca sa ai loc pe ea si pentru o reclama la asigurarile de viata cool.gif
io'sŪ
QUOTE (butcky @ Dec 25 2006, 09:52 PM) *
uite-te mai bine la ea si o sa-ti dai seama!!! dry.gif e un 560 sel in stare impecabila!!! dry.gif

poa' sa fie, oricum e ENORM pretu' blink.gif
iulian325
in loc de o octavia sau altceva eu as lua-o
si l-as plimba pe calin cu ea tongue.gif
INTERCEPTOR
are un prieten un 420 impecabil .si cand spun asta ma refer la superb
parca il stii ala de langa mine .vrea sa il vanda .cand o s aai bani mergem sa vb cu el
iulian325
baga niste poze
n3o
ai renuntat la s38 pasiunea ta "proiectul m5" din cauza "taxelor" cica si te uiti la o balena cu motor cat casa de 5.6l la care iti vinzi un plaman sa platesti impozitele ...mai bine vinzi un plaman si cumperi un s-class dk tot esti fan MB badtaste (9).gif
84 HOT
Ce are pretul? Cand te gandesti cat e in germania, si cat mai tre sa platesti tu taxa de inmatriculare pentru motorul ala, atunci pretul la km respectivi nu e chiar enorm... si ie imi place modelul... chiar daca sunt mare fan al modelului anterior.... de S klasse...
TiL
Superba masina. Pacat ca interiorul de mertz era atat de urat, dar la exterior cobra SEL imi place mult. Cred ca face toti banii, avand in vedere starea in care se gaseste si dotarile pe care le are. Si are suta in ~8 secunde. Pentru 1,8 tone e prea bine.
Daca mi-as permite pretul si intretinerea cred ca as lua o masina ca asta.
butcky
QUOTE (TiL @ Jan 8 2007, 06:15 PM) *
Superba masina. [...] dar la exterior cobra SEL imi place mult. Cred ca face toti banii, avand in vedere starea in care se gaseste si dotarile pe care le are. Si are suta in ~8 secunde. Pentru 1,8 tone e prea bine.
Daca mi-as permite pretul si intretinerea cred ca as lua o masina ca asta.

snf (45).gif

QUOTE (TiL @ Jan 8 2007, 06:15 PM) *
Pacat ca interiorul de mertz era atat de urat.

snf (14).gif
TiL
Da, bordul e urat biggrin.gif
alex230ro
suta in 8 secunde??mini impreza il face muci celb (15).gif BMW e30 Cabrio.gif
ve
5,6 litrii / 200 cc * 120 ~= 1000 EUR / an impozit => facem off-shore in belize si rezolvam problema.
Asigurarea (n cazul in care reusesti sa o asiguri) o sa fie de asemena maricica. E nu as umbla cu masina de peste 10000 EUR fara CASCO.
In afara de asta e superba si nu cred ca exista masina noua pana in 30 000 EUR pe care as prefera-o.
TiL
QUOTE (ve @ Jan 9 2007, 09:31 AM) *
... si nu cred ca exista masina noua pana in 30 000 EUR pe care as prefera-o.

thumbup1.gif
alex230ro
cred ca glumiti nu?BMW M3 E30 Alpina Bi turbo BMW 635 CSI Jaguar,Lancia Delta Integrale etc sunt nspe mii de masini mai tari la banii astia.edit na ca a mai lasat la pret http://www.autovit.ro/html/5/2/3/7/465237.php
Bucii ce mai astepti laugh.gif
TiL
a zis masina noua
Bine, daca ma pui sa aleg intre mertzul asta si Jag, 635, Alpina, M5... o sa le iau de la coada la cap, incepand cu M5-ul wink.gif
alex230ro
laugh.gif chiar M5 E38 nu l-am mentionat pt ca era lovitura sub centura,in alta ordine de idei pe autovit gasim masini puternice foarte interesante smile.gif pana in 4500E chiar si un 730 edit:asta e lovitura sub centura ,iti dau pe yahoo link
TiL
Ma gandeam la M5 E28. Cred ca tot atat ajunge (10-15 mii E) cu tot cu "taxa speciala pentru prima inmatriculare" ceruta de APIA.
Interesanta cealalta lovitura sub centura, dar tipul n-a indraznit sa bage nici o poza cu interiorul, iar la exterior masina-i tricolora. 254 cp ?!? Oricum, la pretul ala n-ai ce comenta...
Ca sa nu moara ceilalti de curiozitate: http://www.autovit.ro/html/7/7/7/3/447773.php
316i
Aaaaa, ala e primul 7 al lui Catala. Are masina de vreo 5-6 ani. no.gif
butcky
QUOTE (alex230ro @ Jan 9 2007, 01:17 PM) *
cred ca glumiti nu?BMW M3 E30 Alpina Bi turbo BMW 635 CSI Jaguar,Lancia Delta Integrale etc sunt nspe mii de masini mai tari la banii astia.edit na ca a mai lasat la pret http://www.autovit.ro/html/5/2/3/7/465237.php
Bucii ce mai astepti laugh.gif

M3 ???
Tu vorbesti aici de 2 clase total diferite!!! O limuzina de lux si o masina sport. Nu le poti compara! dry.gif
TiL
Butcky got the point wink.gif
io'sŪ
Ca sa nu moara ceilalti de curiozitate: http://www.autovit.ro/html/7/7/7/3/447773.php
alta caterinka de masina, motoarele alea (M60 parca) nu erau pe e32 in '88
cam mult, parerea mea! hai ca mai trece o luna si ajunge la pretul real biggrin.gif
INTERCEPTOR
am impresia ca 7 aru are tot botul schimbat.capota aripi .da la 2000 euro merita
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.