Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Puntea spate urs merge la E36 compact?
BMWZone > BMW TUNING > Suspensie, roti, frane, caroserie
Alexxx
Am auzit pe ft multi ca ar merge asa ceva! A FACUT cineva chestia asta? Chiar functioneaza?
alex230ro
Din cate stiu merge biggrin.gif
Alexxx
QUOTE (alex230ro @ Dec 13 2006, 10:28 PM) *
Din cate stiu merge biggrin.gif

MS pt raspuns...ceva mai concret?
florin83
dar de ce ai vrea sa faci asta?
Alexxx
QUOTE (florin83 @ Dec 13 2006, 11:03 PM) *
dar de ce ai vrea sa faci asta?

Pentru ca eu am tamburi si as vrea punte cu discuri. E mai mult un element de design/aspect decat practic. Se vad foarte urat tamburii la jantele spitate pe care le am!
butcky
Da, am inteles ca merge numai la compact, dar ursul are 4 prezoane si tu la pisica ai 5 disdain (8).gif blink.gif
iulian325
lasati ma omul sa-si puna
adica nu creste inima -n voi cind vedeti ca modelul nostru a ajuns dezideratul suprem? biggrin.gif
Alexxx
Nu stiam ca urs are 4 prezoane... sad.gif deci clar nu merge...
alex230ro
M3 de pe urs a avut 5 prezoane
butcky
QUOTE (alex230ro @ Dec 14 2006, 10:36 AM) *
M3 de pe urs a avut 5 prezoane

Da bine ma, si puntile de M3 le gasesti aruncate prin tomberoane! E plin de M3-uri dezmembrate, nu? fight (12).gif

Si omu vrea sa-si puna jantele care le are acum si care sigur au 5 prezoane sad.gif
Sorin
vezi ca rulmentii de e30 care au 4 gauri se pot schimba din cat eu stiu cu cei de e36 care au 5 gauri .

deci e foarte posibil
cauta DIY cu schimbat la e30 din 4 in 5 gauri
comisaru
parca butcky vroia intr-un timp sa puna punte cu discuri de pisica pe urs...
butcky
QUOTE (comisaru @ Dec 14 2006, 11:45 AM) *
parca butcky vroia intr-un timp sa puna punte cu discuri de pisica pe urs...

exact! inca mai vreau tongue.gif
alex230ro
Compact E36 a fost si 323 ar fii interesant de vazut cum are puntea modelul asta,cred ca CCC avea unul poate ai face poze si il pune aici.
florin83
si 316 compact din ultimii ani aveau discuri..
ccc are coupe.
ccc
Eu am 323 dar nu e compact
haifisch
am pus eu bascule de e36 323ti pe e30 si merg la fix, deci si invers
dust
eu zic ca potriveste orice punte la E36, totul depinde de puterea ta de convingere si de cat de mare e aparatul de sudura smile.gif
kali
asta e adevarat - am vazut si aberatii rutiere mult mai mari ...
puntea spate la compacta e cumva o incricisare intre puntea de e30 si cea de e36 .
parearea mea e ca cel mai bine e sa cauti o punte spate completa de 323ti cu tot cu discuri, sa fiii sigur ca n-ajungi la flex si aparat de sudura smile.gif
r_z_v
Eu mi-am pus pe spate jante de pisica, in 5 prezoane. smile.gif deci se potrivesc foarte bine.
butcky
QUOTE (r_z_v @ Dec 24 2006, 10:57 AM) *
Eu mi-am pus pe spate jante de pisica, in 5 prezoane. smile.gif deci se potrivesc foarte bine.

Si pe fata ramai cu 4 prezoane??? huh.gif
r_z_v
Nu nu nu smile.gif

Am deja si pe fatza 5 prezoane.. dar mai am de schimbat niste bucsi pe acolo.
butcky
Explica cum ai facut si ce ai schimbat ca sa pui 5 prezoane pe urs happy.gif
r_z_v
Pisica fatza...fuzete compete, cu bascule etc

spate bascule complete de compact.

o sa incerc sa pun niste poze dupa sarbatori cand o termin
Darren
Daca am inteles bine:
- pe fatza ai pus bascule+fuzeta E36. Asta inseamna etrieri si discuri de frana de E36 (ceea ce e bine smile.gif ). Arcuri si amortizoare de care ai pus? E30 sau E36?
- pe spate ai pus bascule+fuzeta+arcuri+amortizoare de E36 compact?
S-au potrivit fara nici o modificare? Ai folosit aparatul de sudura? Geometria a iesit ok dupa modificari?
comisaru
Arcuri stiu c-a pus de E30 (n-a vrut sa mi le vanda si p-alea) si nu cred c-a folosit sudura in procesul de modificare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.