Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Butcky, ti-am gasit motor!
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
TiL
Ia priviti aici: http://www.autovit.ro/html/8/4/7/8/278478.php

CUTIE MANUALA 6+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 10 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; AVARIATA;
ABS,DSC,JANTE 18",NAVIGATIE+TV,SCAUNE ELECTRICE CU MEMORII,SCAUNE INCALZITE, SISTEM AUDIO HARMANN&KARDONN, MAG. 6CD, CAUCIUCURI SPATE SI DISC AMBREIAJ NOU, AIRBAGURI INTACTE, 4 CHEI. MASINA A CAZUT IN LAC. URGENT

Acuma stau si ma intreb, motorul ala mai are sanse sa functioneze ok? E posibil sa fi intrat apa in el ... poate ca si socul termic suferit la intrarea in balta nu i-a priit.
da_joint
cam greu sa vada postul Bucii....ca nu a mai dat pe aici de mult!!!
Sorin
si daca e il leaga la un regiment de carburatoare biggrin.gif
TiL
Vad ca bucii apare online pe Yahoo: "I'm mobile" ...
florin83
da, si e idle de 96 de ore (~4 zile) .
multi intra de pe wap si nu dau disconnect ci pur si simplu ies din meniul ala..
SUPERBEC
motoru ala nu prea intra in urs
butcii vroia motor de m5 e34 ..

si oricum nu te uiti la pret? daca motorul merge nimeni nu o sa dezmembreze masina aia .. se face ca noua biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (SUPERBEC)
daca motorul merge nimeni nu o sa dezmembreze masina aia .. se face ca noua biggrin.gif

asta cam asa e!
Ionut
am gasit si eu ceva interesant pentru cei care detzin e30 <1988....e destul de mare pretul, dar cine stie...
http://www.4tuning.ro/bazar/bzdet.asp?id=12370 smile.gif
Gabi_323i
am vandut si eu un kitt m tech I acum cateva luni cu 70 de euro smile.gif
Ionut
bravo... smile.gif
Gabi_323i
si cu 5 milioane am cumparat un 323i complet

so .......... E FOARTE SCUMP!! :puke:
Ionut
da ma bine...si cu alte 5 ai mai cumparat 2 e30-uri si tziau mai ramas bani si de suc.... :cool:
cristic
@Gabi_323i unde ai gasit tu 323 cu 5 milioane?? nu gasesti si un 318?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.