Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30 316i 4000E
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
xox
M-a rugat un prieten sa pun anuntul pentru un prieten al lui. Am sa revin si cu nr de telefon and everything.
Ce am inteles de la tip e ca masina e 316i, are schimbat la ea cam tot ce se putea schimba pentru o atitudine mai sport, amortizoare, etc.

(Place mult la mine cum arata tongue.gif macar pentru poze si tot a meritat sa pun anuntul)
jorj3l
Cam odios porbagajul, nu vi se pare ?

LE: Chiar face 4000 ??
Ma cam indoiesc....oricum in ansamblu e frumoasa,mai sunt mici elemente de care trebuie dezechipata....
xox
El a justificat pretul si prin instalatia de sonorizare de ~1000coco. Oricum, 600W sau cat a zis ca are in tunul ala mi se pare exagerat. Si pretul mi se pare mare, desi nu stiu daca are si c-uri si statii bune.
Alexxx
QUOTE (xox @ Dec 8 2006, 04:09 PM) *
El a justificat pretul si prin instalatia de sonorizare de ~1000coco. Oricum, 600W sau cat a zis ca are in tunul ala mi se pare exagerat. Si pretul mi se pare mare, desi nu stiu daca are si c-uri si statii bune.

Daca un urs din '90 CARE E SI 316 a ajuns sa faca 4.000 sau sa se CEARA pe el 4.000 atunci s-a dus dracu' tot sistemul de valori si -a intors lumea cu fundu'n sus!
Pai inseamna ca pisica mea din 95 cu pachet ORIGINAL ///M exterior COMPLET (nu cu porcarii din alea odioase facute din fibra) ar trebui sa se dea in 8.000 sau 9.000.
Come on.... blink.gif
LE: Masina face maxim 2.500. Banii bagati in muzik sau in orice altcva in mashina nu ii mai recuperezi niciodata!
iulian325
muzica poti asculta si acasa
iar cu 2mii euroi iti faci un sistem...pt toti vecinii biggrin.gif
316i
Acuma nu e cazul sa fim rautaciosi. 4000 oricum face. ~3000 e pretul corect.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.