Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cadrane albe
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
florin83
de unde iau si eu unele, sau cum le fac pe ale mele?
am vazut ca e o foita cu toate cifrele alea, deci cred ca s-ar putea face si la o imprimanta mai buna...
nu ma intereseaza cu M, 300km/h, sau alte abureli.. vreau exact ca astea originale, dar pe alb
Sorin
vezi ca pe un site cehesc erau niste sabloane care pe urma puteai sa le scoti la imprimanta sau la ce se scoate
florin83
bun.. ma apuc sa incerc toate site-urile cehesti laugh.gif
iulian325
asa tunata
vei avea o super Mini Impreza biggrin.gif
de altfel cre ca nici nu merge bine fara ceasuri albe biggrin.gif
da_joint
rau nu arata...insa cred ca ar arata mult mai bine daca ai avea tot interiorul alb....scaune, plafoniera,fete de usi,pielea de la schimbator si frana de mana....
iulian325
si un ursulet negru la oglinda biggrin.gif
325ix
QUOTE (florin83 @ Dec 7 2006, 03:19 PM) *
de unde iau si eu unele, sau cum le fac pe ale mele?
am vazut ca e o foita cu toate cifrele alea, deci cred ca s-ar putea face si la o imprimanta mai buna...
nu ma intereseaza cu M, 300km/h, sau alte abureli.. vreau exact ca astea originale, dar pe alb

cred ca tu vrei ceva de genul asta(asta numai daca te coafeaza pretul heat.gif

http://cgi.ebay.de/TACHOFOLIE-BMW-3er-E30-...bayphotohosting

te costa 4.5 euro taxe expediere.daca insisti gasesti mult mai ieftine(albe)
florin83
chiar nu-mi plac alea tongue.gif

eu vreau exact ca alea originale, doar ca pe alb
316i
Nu stiu cat de tare lumineaza dar pe mine ma deranjeaza chestiile prea luminoase prin bord noaptea. Chiar si radioul care-l am acum la care se aprinde toata fatza ma deranjeaza...daramite cadrane albe. smile.gif Iluminarea stock cu 2 bece de 5W in loc de 3W pentru gustul meu e cel mai frumos.
ionusunt
QUOTE (325ix @ Dec 12 2006, 05:15 PM) *
cred ca tu vrei ceva de genul asta(asta numai daca te coafeaza pretul heat.gif

http://cgi.ebay.de/TACHOFOLIE-BMW-3er-E30-...bayphotohosting

te costa 4.5 euro taxe expediere.daca insisti gasesti mult mai ieftine(albe)

groaznice.....as putea sa mi pun poza cu mine...sa ma uit la mine cand conduc laugh.gif
sixx
QUOTE (316i @ Dec 12 2006, 09:09 PM) *
Iluminarea stock cu 2 bece de 5W in loc de 3W pentru gustul meu e cel mai frumos.

Asa a facut si fostul proprietar al E28-ului meu si cand am desfacut bordul am gasit oglinzile (folia aia reflectorizanta) complet carbonizata.
Asa ca mi-am pus niste led-uri albe ultra-bright in locul becelor si sunt multumit smile.gif
iulian325
QUOTE (sixx @ Dec 13 2006, 09:41 PM) *
Asa a facut si fostul proprietar al E28-ului meu si cand am desfacut bordul am gasit oglinzile (folia aia reflectorizanta) complet carbonizata.
Asa ca mi-am pus niste led-uri albe ultra-bright in locul becelor si sunt multumit smile.gif

mai stiu pe cineva, la fel biggrin.gif

sunt faine ledurile alea albastre de la brichete
316i
QUOTE (sixx @ Dec 13 2006, 09:41 PM) *

Am becele de 3 ani si nici macar nu s-a ingalbenit plasticul de la ceasuri, le-am desfacut vara asta. Cine stie...
enucos
salut, fratimiu a desfacut bordul la fostul ursuletz si a vopsit doar marginea aia si a pus becuri albastre, eu cand am cumparat rechinul, l-am cumparat cu cadranele albe, asa le-a facut fostul propietar, daca vrei pot sa-l intreb daca este de acord sa las nr lui de tel aici, si daca te poate ajuta, asta in cazul in care mai esti interesat!
alexutzu
da un mail la sales.topdesign@gmail.com

este un baiat care are un 'atelier' undeva pe calea grivitei
ti le face foarte repede chiar

ps: se fac in photoshop
Mihai_AMD
sal ma eu am un e12 si miam pus cadrane d urs apoi mia venit sa le fac albe si cum nimeni nu ma ajutat mam descurcat de capul meu.am desfacut plansele propriuzise,leam scanat in calculator,apoi in paint leam facut pe negativ si leam scos la imprimanta apoi leam plastifiat.toata treaba ma costat 90mi lei(9ron).si uite c a iesit.astept pareri
manole74
Bravo Dambovita!!! Se pare ca avem un autodidact printre noi!!! Sunt OK!!! thumbup1.gif
sergiu67
daca vrei am ceva cu sigla e30 club.sa ma anunti si iti trimit si iti dau mai multe detalii
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.