Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Scule pentru masinile noastre
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
316i
Sunt ieftine rau presele de pivoti, ~500k pana intr-un 1mil Draper, nu prostii din targ.
Mi-as fi luat eu, dar abia am terminat de schimbat tot si nu mai am nevoie.
comisaru
si de unde le iei?
316i
Prese
dupa care de pe pagina principala dai click pe contact si suni si ii rogi sa confirme pretul de pe sit (care in 99% din cazuri e corect) si sa-ti spuna daca-l au pe stoc.Contact
Mai uite-te si pe restul de pagini poate mai sunt si alte tipuri de prese pentru pivoti.
cristic
si acum care din presele alea e pt pivoti de bmw tongue.gif
TiL
Asta mi-a rezolvat mie un pivot wink.gif

http://www.stcl.ro/catalog/minimize_pictur...e/13914_140.jpg
316i
QUOTE (cristic @ Nov 16 2006, 06:29 PM) *
si acum care din presele alea e pt pivoti de bmw tongue.gif

Iti spune comisaru smile.gif
TiL
Am facut topic separat cu acest subiect pentru ca mi se pare interesant.
Poate suna ca-n poanta cu modul in care schimba uleiul un barbat (cumpara lighean, chei, ulei, bere, ajungand sa cheltuie mai mult decat in service) si o femeie (service si cu restul merge la cumparaturi), dar sunt destui, cred care lucreaza cu placere la masinile lor.

Si-acum ce ma arde pe mine: de o luna si ceva umblu cu niste bucsi in portbagaj si cineva e ocupat, n-are timp sa le schimbe. Ce-mi trebuie ca sa schimb bucsile din bratele superioare la E28? Ideea e ca trebuie sa extrag un tub metalic din corpul bratului si apoi sa pun altul in loc.

Ar putea fi de folos chestia asta?
Sorin
da
sau poti sa iei o teava de dimensiune celui care vrei tu sa bagi si sa bati cu un ciocan in ea dar exista si p[rese mai eftine pt asa ceva
TiL
Avantajul presei ar fi ca nu mai dau jos bratul de pe masina... ca sa bat cu ciocanul trebuie dat jos.... dar daca gasesc teava potrivita ies mult mai ieftin biggrin.gif

... de fapt teava asta oricum imi trebuie chiar si pentru presa, nu? conf (9).gif
Rotti
pt cine are de scos rulmenti, tamburi etc. pot sa imprumut eu presa pt asa ceva.
iulian325
tre sa-mi cumpar un set de tubulare stea...beta ar fi ideal... sad.gif
comisaru
QUOTE (Rotti @ Dec 6 2006, 11:21 PM) *
pt cine are de scos rulmenti, tamburi etc. pot sa imprumut eu presa pt asa ceva.

Eu n-am reusit sa scot tamburii. Cred ca a ramas ca un guler de la santul sapat de saboti si de-aia nu ies.
Ai timp de mine daca-ti fac o vizita saptamana viitoare?
Darren
inainte sa scoti tamburii, slabeste piulitele care tin cablurile de frana de mana prinse de maneta de frana de mana.
Eventual, mai joaca-te la reglajele de la saboti, (daca ai asa ceva) folosind o surubelnita. (Poti vedea reglajul printr-o gaura de prezon)
Rotti
Darren cred ca e inutil. eu la tico fara presa n-am reusit sa scot tamburul, facuse margine si se lovea de saboti.

comisaru vii o iei si iti rezolvi treaba la tine acasa wink.gif
CAT
aveti grija ca Draper nu e cine stie ce firma, e ieftineala.
butcky
QUOTE (CAT @ Dec 8 2006, 11:22 PM) *
aveti grija ca Draper nu e cine stie ce firma, e ieftineala.

lgh (24).gif lgh (12).gif laugh.gif biggrin.gif lgh (9).gif
Glumesti, nu??? fight (12).gif spank.gif
Sorin
nu glumeste
stie el ceva

dar avand in vedere ce se poate face cu ele si nu trebuie desfacute suruburi la tren sunt ok
butcky
Poate ca sculele DRAPER cu care lucrati voi sunt niste facaturi... dry.gif
Silviu la garaj are numai DRAPER si sunt super OK!!!
Sorin
tongue.gif draga stiu foarte bine ce scule are Silviu si stiu ce scule ii mai trebuie
Draper este un midle brand ... asta nu inseamna ca eu nu am vreo cateva chestii de la ei precum o surubelnita de impact si un set de clesti pt sigurante

eu am scule Gedore din 1936 si mi-ar placea unele Facom
daca ai auzit de ele sau macar cunosti
si nu o lua atat de personal
Bavaria
Draper nu fac scule profesionale,sunt ok de lucrat la masina personala insa.

Facom si Snap-on sunt printre cele mai renumite, profesionale.In principiu,orice scula cu garantie pe viata este ok .
florin83
pana acum nu dadeam asa importanta cheilor.. ziceam de toate ca-s o bucata de fier si n-au cum sa se strice...
m-am convins de curand de calitatea celor ieftine. mi-am luat o cheie inelara de 17 de 30.000 din piata sa desfac un surub de la electromotor.. am pus-o pe surub, am apasat pe ea si s-a rupt in doua.. si totusi, era de 17, nu 8, 10 sa zici ca era mai firava biggrin.gif
316i
Si eu am scule Draper si KS si sunt foarte multumit de ele. Bineinteles ca exista si altele mai bune dar pentru umblat la masina personala poti sa stai linistit ca nu se rup, indoaie, etc. (nici bit-urile).
CAT
nu ma laud, Draper sunt cele mai ieftine scule care pe le am. prefer Stanley, DeWalt, Facom, Estwing, Marshall etc . to_become_senile.gif

doream doar sa informez ca Draper nu sunt mai bune decat orice alta scula. de altfel pretul spune acest lucru . evident, nu compar cu cheile cromate din targ, care se sparg daca le scapi pe jos smile.gif

pt hobby sunt ok. pt un atelier auto sunt cam ieftineala = solutie daca esti in pana de bani. le consider echivalentul unor scule de genul BLACK & DECKER, BOSCH, RYOBI.
316i
E bine ca ai bani de alea. biggrin.gif
CAT
sunt aproape de infarct de fiecare data cand cumpar cate una de asta smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.