Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme incalzire
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
mertan
salut la toti... cum leg electrovana de la radiatorul de incalzire la rotita aceea... care dai drmul la caldura? adica aveti vreo schema ceva? va multumesc frumos.
jorj3l
uai mertzanica, mai bini ai pune tu neshte poze k am auzit ca l`ai scos pe ursu` din service !!
Vreu vad !
powerbmw2001
QUOTE (mertan @ Dec 4 2006, 09:42 AM) *
salut la toti... cum leg electrovana de la radiatorul de incalzire la rotita aceea... care dai drmul la caldura? adica aveti vreo schema ceva? va multumesc frumos.

VREI INSTALATIA DE LA INCALZIRE?
STASSSSSSSSS DA UN BIP
mertan
powerbmw2001 te sun eu marti sau miercuri.. adica azi sau maine... mai vb man... dar totusi cum fac?
mertan
nu se mai pricepe nimeni? pls pls pls... help
Darren
tu erai!!!
uite link-ul care l-am pus aici: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=795&st=320#
mertan
hmm. problema e alta... eu trebuie sa conectez rotitza aceea cu electrovana aia... haideti ca sa intelegeti atasez mai jos niste poze...deci trebuie sa fac legatura intre asdtea 2 piese... cum?
Darren
din denumire, Electrovalva are comanda electrica, deci se leaga nu niste fire. Nu mai ai instalatia originala, sau ce vrei sa faci?
mertan
cred ca o mai am... nu stiu sigur... eu vroiam doar sa ma asigur ca am fierele ok puse acolo sau ca da comanda bine la electrovalva.
316i
Adica ne-ai intrebat de atatea ori cum faci firele si tu nici nu te-ai uitat sa vezi daca mai ai firele originale? Oricum de butonul de caldura poti sa te legi doar cu mufa originala.
mertan
am mufa si firele... am scapat. smile.gif si am si electrovana aia
CAT
bravo smile.gif

da vrem poze cu masina, ca lumea vorbeste...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.