Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar telescoape
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
dust
cumpar telescoape sport, NOI, pentru e30
comisaru
Si eu caut.
De curiozitate, tu pe la ce preturi ai gasit in Cluj?
Eu am gasit in Ploiesti 2.2mil Sachs, la fel si Boge, si in Bucuresti Bilstein, la 2mil(da-s facute la Sibiu), toate gaz.
316i
Vezi ca dust a zis sport. smile.gif
dust
exact, eu caut sport... am gasit de M la 4 mil si ceva telescopu dar nu stiu daca se potrivesc si nu stiu daca merita atatia bani... nu de alta dar am avut oferta pentru suspensie completa koni reglabila la 8 mil si o si luam dar... nu am avut bani... acuma am H&R pe masina fata spate completa dar e extrem de joasa masina... din cate am inteles h&r sunt as low as e30 can go... si nu vreau sa-mi las sasiu in ceva bordura smile.gif
316i
Depinde cu cat iti lasa masina, sunt mai multe marimi de arcuri in functie de preferinta clientului. 60/40,60/60, 35/35, etc.
dust
nu stiu cu cat exact o lasa tot ce stiu e ca daca vreun gandac face greseala sa traverseze strada prin fata masinii mele cand sunt in mers sunt sanse de 90% sa-l strivesc cu baia de ulei asta daca nu il matur cu spoileru` si drept urmare vreau o suspensie tot sport dar care sa imi faca masina putin mai inalta ca m-am saturat dau cu burta de pamant la fiecare denivelare din asfalt...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.