dust
Dec 2 2006, 03:25 PM
cumpar telescoape sport, NOI, pentru e30
comisaru
Dec 2 2006, 03:37 PM
Si eu caut.
De curiozitate, tu pe la ce preturi ai gasit in Cluj?
Eu am gasit in Ploiesti 2.2mil Sachs, la fel si Boge, si in Bucuresti Bilstein, la 2mil(da-s facute la Sibiu), toate gaz.
316i
Dec 2 2006, 04:21 PM
Vezi ca dust a zis sport.
dust
Dec 2 2006, 07:06 PM
exact, eu caut sport... am gasit de M la 4 mil si ceva telescopu dar nu stiu daca se potrivesc si nu stiu daca merita atatia bani... nu de alta dar am avut oferta pentru suspensie completa koni reglabila la 8 mil si o si luam dar... nu am avut bani... acuma am H&R pe masina fata spate completa dar e extrem de joasa masina... din cate am inteles h&r sunt as low as e30 can go... si nu vreau sa-mi las sasiu in ceva bordura
316i
Dec 2 2006, 11:48 PM
Depinde cu cat iti lasa masina, sunt mai multe marimi de arcuri in functie de preferinta clientului. 60/40,60/60, 35/35, etc.
dust
Dec 3 2006, 02:30 AM
nu stiu cu cat exact o lasa tot ce stiu e ca daca vreun gandac face greseala sa traverseze strada prin fata masinii mele cand sunt in mers sunt sanse de 90% sa-l strivesc cu baia de ulei asta daca nu il matur cu spoileru` si drept urmare vreau o suspensie tot sport dar care sa imi faca masina putin mai inalta ca m-am saturat dau cu burta de pamant la fiecare denivelare din asfalt...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.