Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar evacuare rapida
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
da_joint
Cumpar evacuare rapida - (serpisori) ptr motor 2,5
tel 0724511201
butcky
Am sunat la BORLA Pitesti si costa cam 300 euro sa faca serpii si 250 restul evacuarii doar cu o toba finala. rolleyes.gif
Ionut
bucii am si eu o mare rugaminte...mai da odata tel la borla si intreaba cat costa o evacuare completa fara serpi, doar intermediara, finala si tevaraie si tipsuri + loc de sonda lambda...ca atunci cand ma intorc in tzara, vreau sa pun o evacuare de inox completa....
butcky
Pai pentru evacuare dubla de la serpi pana in spate fara toba de mijloc doar finala si fara tipsuri costa in jur de 250 euro. Mai pune la asta pretul unei tobe de mijloc, tipsurile si transportul pana la Pitesti tongue.gif
Eu nu vreau tipsuri ca imi sudez teava ca la M5 una mai in afara si alta mai inauntru. O sa ii sun zilele astea si o sa-ti zic exact. lnr (1).gif
da_joint
cam mult.....cred ca ies mai subtire daca iau niste serpi originali....evident nu noi...cumpar teava de inox...finala Borla....
tre sa ma interesez...sa vad exact
da_joint
revenim cu un ....UP!
INTERCEPTOR
da serpi de 2000 si 2300 nu vrea nimeni:P si eu tre sa mi fac traseul .de la serpi pana la final .tot la pitesti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.