Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BARA DE RIGIDIZARE
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
powerbmw2001
SALUT.stie cineva unde gasesc o bara de rigidizare ptr un bmw 325 ix. blink.gif blink.gif
comisaru
Daca nu gasesti, poti sa-ti faci pe la vreun meserias.
Sorin
dar de ce ai nevoie ca ix-ul are oalele drepte????
316i
Ce-a zis Sorin o data si a doua oara mai bine lasa-te de facut la "meseriasi" ca poate ti-o fac stramb si te distrezi dupa aia. Oricum o bara de rigidizare care are o tona nu e fun. Ori profi de alu ori mai bine lasa....
comisaru
QUOTE (316i @ Nov 29 2006, 02:25 AM) *
Ce-a zis Sorin o data si a doua oara mai bine lasa-te de facut la "meseriasi" ca poate ti-o fac stramb si te distrezi dupa aia. Oricum o bara de rigidizare care are o tona nu e fun. Ori profi de alu ori mai bine lasa....

M-ai prins. Chiar vreau sa-mi fac si eu una.
Treaba e c-o s-o croiesc eu, si-o sa merg la un mesterica doar ca sa-mi dea sudura, si-o s-o sudez montata pe masina, in timp ce masina e pe suprafata plana wink.gif .
TiL
Parca vazusem la alea "brand" ca au niste balamale pentru capetele dinspre oale. Nu-i mai indicat asa? Sau e prea greu de facut si nu merita?
comisaru
se poate face
powerbmw2001
QUOTE (Sorin @ Nov 28 2006, 11:04 PM) *
dar de ce ai nevoie ca ix-ul are oalele drepte????

am fost sa fac unghiul de fuga si mi-au spus acolo ca unghiul de cadere nu e tocmai ok
316i
QUOTE (comisaru @ Nov 29 2006, 12:31 PM) *
se poate face

Un adevarat inginer stie. drinks.gif
nahor
am o bara de rigidizare nou nouta dar mie nu-mi potriveste din cauza oalelor,adusa din germania 110euro
nahor
voi pune si poza daca intereseaza pe cineva
da_joint
la IX bara de rigidizare e altfel decat cele normale.deci nu are cum sa se potriveasca de la alta masina decat daca e tot IX
iulian325
sau iti faci una ...
da_joint
vezi ca gasesti bara de rigidizare atat de otel(100 euro) cat si de aluminiu(140 euro) la Racing Nick
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.