Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar caine
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
Zom
vreau amstaff, sa nu aiba mai mult de 2 luni. nu ma intereseaza sa ai ba parinti campioni &stuff.
florin83
ai dusmani? biggrin.gif

nu te intereseaza un ciobanesc german? smile.gif
io'sŪ
QUOTE (Zom @ Nov 27 2006, 06:29 PM) *
vreau amstaff, sa nu aiba mai mult de 2 luni. nu ma intereseaza sa ai ba parinti campioni &stuff.

un link, o poza ceva... nu de alta dar e prima data cand aud si tare sunt curios sa vad cum arata
316i
Amstaff e o rasa de pitbull.
Zom
QUOTE (io`s @ Nov 29 2006, 01:43 AM) *
un link, o poza ceva... nu de alta dar e prima data cand aud si tare sunt curios sa vad cum arata

http://www.caninecrib.com/dog/breeds/americanstaffordshire/
io'sŪ
QUOTE (Zom @ Nov 29 2006, 09:09 AM) *

merci!
dust
daca tot vrei un caine violent ia-ti un Argentinian Mastiff... e nr. 1 la atac si paza, e imens si usor de intretinut.
Zom
QUOTE (dust @ Nov 29 2006, 11:06 PM) *
daca tot vrei un caine violent ia-ti un Argentinian Mastiff... e nr. 1 la atac si paza, e imens si usor de intretinut.

amstaff-ul este varianta domestica a cainelui de lupta. este genul de caine foarte atasat de familie, care nu are treaba sa atace oameni sau alti caini decat daca vrei neaparat sa il inveti asta. eu vreau un caine mediu ca dimensiuni si inteligent. mi-ar placea un caine mare, dar va mai astepta pana cand voi avea curte in care sa poata alerga.
dust
lasa curtea, ia mastiff si cand vrei sa alerge ii scoti lesa si-i dai drumu pe strada biggrin.gif
florin83
QUOTE (Zom @ Nov 30 2006, 08:42 AM) *
eu vreau un caine mediu ca dimensiuni si inteligent.

ciobanesc german rolleyes.gif
Zom
mai baieti, eu am cerut sfaturi? nuuuuuu. am spus ce vreau sa cumpar. AMSTAFF. daca aflati ca exista pe langa voi cineva care are pui de asa ceva, let me know!

mamaaaa ce topic de offtopic smile.gif

mai bine ziceti ca va e frica sa nu cumva sa ne intalnim cu cainii in parc biggrin.gif
dust
frica? deloc... mai intai pentru ca nu am caine si 2 daca e sa-mi iau imi iau mastiff argentinian smile.gif
Zom
puteti inchide topicul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.