Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ajutor infiintare/inregistrare firma, specific auto
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
scarface
Salutare,

M-am hotarat sa imi deschid o firma cu specific auto si am si eu nevoie de cat mai multe informatii tinand cont ca nu prea am timp sa ma plimb de la ghiseu la ghiseu!

De de acte am nevoie si cam cat o sa ma coste totul?

stiu ca cer cam mult dar daca este cineva care ma poate ajuta il rog sa nu ezite.

Promit ca fac discount pentru membrii bmwzone (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Numai bine

ps: firma v-a fi inregistrata pe adresa unde locuiesc!
Zom
QUOTE (scarface @ Nov 27 2006, 11:25 AM) *
Salutare,

M-am hotarat sa imi deschid o firma cu specific auto si am si eu nevoie de cat mai multe informatii tinand cont ca nu prea am timp sa ma plimb de la ghiseu la ghiseu!

De de acte am nevoie si cam cat o sa ma coste totul?

stiu ca cer cam mult dar daca este cineva care ma poate ajuta il rog sa nu ezite.

Promit ca fac discount pentru membrii bmwzone (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Numai bine

ps: firma v-a fi inregistrata pe adresa unde locuiesc!

nu stiu exact ce acte trebuie, dar daca vb cu un avocat, se poate ocupa el de tot ce e nevoie. am inteles ca ar fi birouri pentru asa ceva in incinta camerei de comert, la pasajul marasesti. pe mine m-a costat 10 mil, cu tot cu comisionul avocatului (actele in sine sunt cam 5 mil).

multa bafta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.