Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LSD la modelele noi
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
florin83
Ce naiba e in capul celor de la bmw de nu mai pun LSD decat pe M-uri? le fac zeci de mii de sisteme electronice, dar astea nu or sa fie in vecii vecilor capabile sa invarta ambele roti in viraje rolleyes.gif
Nici un model de la E46 in sus nu are LSD, nici macar optional..
Acum cateva sapt am vazut ca Z4 nu are.. acum am ramas masca cand am vazut ca nici macar Z8 nu are.. blink.gif blink.gif masina de 90.000E sh, cu motor de M5 de 400 cai fara LSD ill (9).gif badtaste (9).gif
316i
Aha, deci Z8 nu se invarte. laugh.gif
florin83
la puterea aia cred ca se invarte, dar nu asa frumos.. sad.gif
florin83
hmm.. pe unele site-uri zice ca are:

A limited slip rear differential and high capacity four-wheel discs with ABS keep things controllable for all but the deliberately lunatic.

dar pe altele ca nu..

The lack of a limited slip differential is considered to be one of the Z8's greatest shortcomings. The Z8 is equipped with an open differential that allows one wheel to break free under hard acceleration. The presence of traction control and stability control prevent the absence of an LSD from becoming a safety concern, but owners and journalists agree that such an oversight is unacceptable in a performance car of this caliber. Many owners have fitted Quaife LSDs in order to rectify this obvious design flaw.
Tytus
There is a hope rolleyes.gif
Oricum e o masina rara de colectie si nu numai pt cercuri. poate exista after market lsd pt ea daca bmw pune numai la modelele M tongue.gif
dust
tot mai penibili sunt in dotari astia de la bmw... ma asteptam ca in 2006 o firma de calibrul firmei bmw sa puna dotari de top pe toate modele lor dar vad ca nici macar pe modelele "super sport" nu mai baga accesoriile pe care o astfel de masina le "cere"... ce urmeaza? M diesel? eu zic ca ar trebui executat in public cel care ia mai nou decizile despre dotarile noilor bmw-uri... asa sa fie de exemplu pentru urmatoarele generatii!
Autoblocante nu, Hoffmeister Kink nu... incet incet cred ca renunt la bmw si-mi iau o dacie logan, macar aia stiu de ce e de kkt si stiu ca de kkt o sa fie pe veci si nu mai am de ce sa ma enervez cand aud ca dacia a renuntat la X sau nu are X...
florin83
QUOTE (dust @ Nov 25 2006, 12:48 AM) *
ce urmeaza? M diesel?

nu.. dar curand o sa apara seria 6 coupe si cabrio diesel biggrin.gif biggrin.gif (635d)

QUOTE (dust @ Nov 25 2006, 12:48 AM) *
Hoffmeister Kink

ce e aia? blink.gif
georgem
Linia asta specifica de la usa din spate e Hoffmeister Kink...

LE: Imi placea "linia" asta si o remarcasem de foarte mult timp, habar n-aveam ca e ceva ce are un nume si ca e asa de renumita.
florin83
aha.. stiam de ea, da nu stiam cum se cheama biggrin.gif
dust
QUOTE (florin83 @ Nov 25 2006, 01:00 AM) *
nu.. dar curand o sa apara seria 6 coupe si cabrio diesel biggrin.gif biggrin.gif (635d)

deci cum am spus... imi iau logan... i bag un tuning "extrem"... si imi iau adio de la bmw ca deja devine o bataie de joc...
CUM SA FACI CABRIO DIESEL??????????????????????????????????? AU LUAT-O RAZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pai daca faceau asa ceva pe vremea e30-ului ii linsa poporu`... gata... imi fac logan club si ma apuc de manele
florin83
nu e primu..
si pe E46 coupe si cabrio au fost motoare diesel.. wink.gif
iulian325
penibil
asemenea societatii de prefacuti in care traim
pai daca se cumpara cabrio D?
cum sa nu se produca?
adica imi iau masina de figuri dar sa nu consume....
pana mea de scotieni...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.