Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cele mai frumoase modele
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
florin83
Ce model din fiecare serie vi se pare cel mai frumos?
vadim_braia
cel mai tare BMW-uri sunt E46, E39,E38
Sorin
cel mai tare nu este, E24 fight (12).gif
georgem
E36, E39 si E38.
sixx
E46 (coupe - facelift cha (2).gif )
E60 ( injurati-ma ! )
E38 ( clar ! )
Zom
E46, E34, E38
316i
E21,E39,E38. Daca era si 6, bineinteles ca era si E24. to_become_senile.gif
florin83
E30 (vroiam sa pun e36), E39 si E38...
alex230ro
E39;E34;E38 si baga seria 6 tradatorule...
florin83
pai sunt decat 2.. tongue.gif

ps: nu pun ca poate se sterg voturile de pana acum.. smile.gif
TiL
E46, E39, E38
Sorin
QUOTE (florin83 @ Nov 24 2006, 12:25 PM) *
pai sunt decat 2.. tongue.gif

eh baga doar e24 tongue.gif
uwe
pt. mine E30 e cel mai reusit model
as putea (cu anumite eforturi) sa achizitionez si un model mai nou mai...etc dar E30 pt. mine e o masina mai speciala si mai am prieteni care gandesc la fel
florin83
si eu daca as avea bani as face masina tipla.. nu mi-as lua alta mai noua.. wink.gif

wow.. cate voturi au E38 si E39.. ohmy.gif
TiL
Pai E38 e cel mai frumos BMW... alaturi de E31, Z8 si 507 biggrin.gif
iulian325
E30- e sufletul meu
E28- adevarata limuzina
E38- cel mai elegant
Gimi
E 46,E 34,E 38
Rotti
E21
E39
E24
E38
Viper05
E46,E39,E38
George77
E 24, E 9, E39, E 38, (E 90,E46,E30)
Alexxx
Mie mi se pare E30 o cutie de chibrituri cu linii drepte si care (masina) nu mai are nici o treaba cu ziua de azi! Este o relicva care arata a "vechi" si care pusa langa o lada un om de pe strada nu observa mare diferenta. Pana si E36 mi se pare un pic demodat dar INCA mai poate fi comparat cu mashinile care circula pe strada in 2006. Nu ti-e rusine (inca) cu ea pe strada! Cu E30 insa... badtaste (9).gif
alex230ro
Zis mins uar evil (20).gif pai pe spinarea cutiilor alora si-a format BMW renumele evil (19).gif si cutiile alea inca dau batai de cap unor masini mult mai noi lnr (13).gif
Alexxx
QUOTE (alex230ro @ Nov 27 2006, 11:23 AM) *
Zis mins uar evil (20).gif pai pe spinarea cutiilor alora si-a format BMW renumele evil (19).gif si cutiile alea inca dau batai de cap unor masini mult mai noi lnr (13).gif

Mai nu te contrazic CA AU FOST IN ANII '80 mashini extraordinare si ca MOTOARELE poate inca mai sunt de actualitate in sensul ca bat la fund masini gen Logan sau alte masini ieftine. Insa sunt TOTAL depasite si sunt contrariat de sondaj pentru ca un E30 numai frumos nu e! Chiar si motoarele mari de 250 CP nu mai sunt de actualit. Au aparut altele cu litraj mult mai mic, consum mai mic, putere egala, cuplu mai mare, etc. MASHINA E DEPASITA RAAU!

LE:Nu vreau sa fiu inteles gresit. Eu admir ft mult E30 pentru masina care a fost. Este o masina care a facut istorie! Dar mi se pare FOARTE ciudat ca mai sunt unii carora le place designul masinii cu formele alea patrate.
Alexxx
QUOTE (alex230ro @ Nov 27 2006, 11:23 AM) *

Si-atunci de ce vrei sa o vinzi? dry.gif
Shark
Sigur ca fiecare persoana este indreptatita sa aiba propriile pareri iar celalti nu pot decit sa respecte aceste pareri. Dar tot sigur e ca pot inerca sa le si combata, biggrin.gif dar nu fara sa le respecte.
Eu personal, desi am votat cu E46 la seria 3 (M3-ul E46 SMGII este o masina foarte speciala pentru mine) totusi prima mea pasiune ramine tot E30. Desinul nu s-a demondat de loc in sensul degradarii ci a devenit un clasic. Sigur ca nu mai arata ca o masina noua (este totusi conceput acum 20 ani) dar in multe cazuri inca are capacitatea de a atrage priviri. Sigur ca sunt si darapanaturi de pe care curg tablele si ti-e mila, dar masinile iubite (si ingrijite) atrag intotdeauna priviri. Iar pentru mine este o mindrie fiecare moment petrecut la volanul E30-ului meu. Sotia mea, parintii, amicii cu care am mers in masina, toti pot sta marturie la numeroasele cazuri de trecatori, tineri, copii, gura-casca, muncitori, etc. care desi se puteau uita la un alt model de BMW care trece prin zona, de obicei mai nou, totusi au ales sa se uite la E30-ul meu. O privire mai lunga la masina, una la sofer si asta-i tot pentru a arata ca E30-ul n-are virsta. Asta ca sa nu mai vorbim de comunitatile de fani (chir si din Germania, nu neaparat de la noi). N-am vazut foarte multe grupuri axate pe E36 dar pasionatii de E30 abunda.

Din pacate problema este tocmai la masinile noi, mai ales E90 care este o oroare! Si pollul (din momentul asta) arata clar acest lucru. Nush' ce naiba a fost in capul lui Bangle asta ... Cred ca are o gagica chinezoaica, altfel nu se explica. Nici E60-ul si nici E65 nu sunt succese de design (dupa parerea mea) dar E90 este de-a dreptul odios. Iar cu un pedigree ca E30 si E46 este de neinteles!

Gata, ma opresc aici dar nu inainte de a raspunde la o intrebare: Care ar fi BMW-ul perfect daca banii nu ar fi o problema? 850CSI? Poate. Dar mai degraba cred ca mi-as lua un M5 E60 si apoi m-as duce la nenea Hartge sa-i scoatem V10-le si SMG-ul si sa-l punem pe un E46 cabriolet! lgh (24).gif
alex230ro
QUOTE (Alexxx @ Nov 27 2006, 11:49 AM) *
Si-atunci de ce vrei sa o vinzi? dry.gif

Motivele nu au legatura cu masina in sine,sper sa nu ajungi niciodata in situatia in care sunt eu acum.
TiL
Ursuletii=cutie de chibrituri? laugh.gif E una din cele mai obiective descrieri daca te uiti la unul stock fara nici un fel de optiuni, cum a fost 318-le meu. Asa mi se parea si mie.
Dar daca te uiti la astea parca-ti vine sa te razgandesti:
http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=Att...post&id=750
http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=Att...post&id=747
Alexxx
QUOTE (TiL @ Nov 27 2006, 12:11 PM) *
Ursuletii=cutie de chibrituri? laugh.gif E una din cele mai obiective descrieri daca te uiti la unul stock fara nici un fel de optiuni, cum a fost 318-le meu. Asa mi se parea si mie.
Dar daca te uiti la astea parca-ti vine sa te razgandesti:
http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=Att...post&id=750
http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=Att...post&id=747

Tot vechi mi se pare ca arata....nimic interesant. Parca totusi ursul cu pachet ///M este deosebit!
Shark
Ahaaaaa.... Vreti poze cu ursi! biiiineee! Iata:

Priviti poza cu atentie, focalizati-va privirea in zona de mijloc, putin in sus si concentrati-va!
Dupa 2-3 min de privit veti observa si fundul, pardon, partea din spate a unui BMW E30 325es in josul imaginii!

Click to view attachment

lgh (24).gif
alex230ro
ete poza lui EKK daca asta e masina urata... tongue.gif
TiL
M3 nu mi se pare cel mai frumos E30...
florin83
asa e.. m3 cabrio e cel mai frumos E30 biggrin.gif
n3o
cel mai frumos dupa mine este asta ... i-ar sta bine si pe alb cu tot cu bandouri bari si oglinzi
Zom
QUOTE (n3o @ Nov 28 2006, 07:10 PM) *
cel mai frumos dupa mine este asta ... i-ar sta bine si pe alb cu tot cu bandouri bari si oglinzi

bmw alb .... bleah! bine, mie nu imi place nici o masina alba, dar cea mai potrivita culoare pentru un bmw este negrul, eventual cel diamantat. asa isi arata masina adevarata agresivitate biggrin.gif dar nu asta era subiectul topicului. ups! scuze de offtopic
florin83
QUOTE (Zom @ Nov 28 2006, 07:37 PM) *
bmw alb .... bleah!

retrage cuvintele.. annoyed_h4h.gif disdain (2).gif snf (14).gif Whip.gif
Zom
cha (40).gif lnr (1).gif
QUOTE (florin83 @ Nov 28 2006, 07:44 PM) *
retrage cuvintele.. annoyed_h4h.gif disdain (2).gif snf (14).gif Whip.gif

ma, n-am ce sa retrag. daca nu mi se pare potrivita culoarea pt bmw...ce sa fac? oricum, ale voastre sunt frumoase
comisaru
Zom, mai uita-te o data la asta: laugh.gif
Zom
QUOTE (comisaru @ Nov 28 2006, 08:36 PM) *

'geaba ma uit. e chestue de preferinte, stii si tu. oricat de frumoasa ar fi alba, daca o faci neagra e si mai frumoasa smile.gif
florin83
QUOTE (comisaru @ Nov 28 2006, 08:36 PM) *

wub.gif wub.gif wub.gif
lnr (1).gif
akajohn
e46 e60 e38 (parca penultima serie 7)....

am vazut e60 si e90 albe si arata extraordinar... e60 e super alba... e90 arata foarte bine si rosu, e unul prin Cotroceni B-nn-XNA la care salivez mereu...smile.gif chiar ma bate gandul ca urmatorul BMW sa fie alb sau rosu...
florin83
QUOTE (akajohn @ Nov 28 2006, 11:31 PM) *
am vazut e60 si e90 albe si arata extraordinar..

asa e.. nu-mi plac deloc E60 si E90, dar albe sunt f. dragute..
io'sŪ
e 36
e 60
e 38
de seria 6 ati uitat cu totii, deci nu in ultimul rand... e24
florin83
am adaugat si seria 6, dar din pacate cei care ati votat deja nu o s-o mai puteti face.. asa ca scrieti aici ce alegeti de la seria 6 si o sa pun eu in poll biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.