Sigur ca fiecare persoana este indreptatita sa aiba propriile pareri iar celalti nu pot decit sa respecte aceste pareri. Dar tot sigur e ca pot inerca sa le si combata,

dar nu fara sa le respecte.
Eu personal, desi am votat cu E46 la seria 3 (M3-ul E46 SMGII este o masina foarte speciala pentru mine) totusi prima mea pasiune ramine tot E30. Desinul nu s-a demondat de loc in sensul degradarii ci a devenit un clasic. Sigur ca nu mai arata ca o masina noua (este totusi conceput acum 20 ani) dar in multe cazuri inca are capacitatea de a atrage priviri. Sigur ca sunt si darapanaturi de pe care curg tablele si ti-e mila, dar masinile iubite (si ingrijite) atrag intotdeauna priviri. Iar pentru mine este o mindrie fiecare moment petrecut la volanul E30-ului meu. Sotia mea, parintii, amicii cu care am mers in masina, toti pot sta marturie la numeroasele cazuri de trecatori, tineri, copii, gura-casca, muncitori, etc. care desi se puteau uita la un alt model de BMW care trece prin zona, de obicei mai nou, totusi au ales sa se uite la E30-ul meu. O privire mai lunga la masina, una la sofer si asta-i tot pentru a arata ca E30-ul n-are virsta. Asta ca sa nu mai vorbim de comunitatile de fani (chir si din Germania, nu neaparat de la noi). N-am vazut foarte multe grupuri axate pe E36 dar pasionatii de E30 abunda.
Din pacate problema este tocmai la masinile noi, mai ales E90 care este o oroare! Si pollul (din momentul asta) arata clar acest lucru. Nush' ce naiba a fost in capul lui Bangle asta ... Cred ca are o gagica chinezoaica, altfel nu se explica. Nici E60-ul si nici E65 nu sunt succese de design (dupa parerea mea) dar E90 este de-a dreptul odios. Iar cu un pedigree ca E30 si E46 este de neinteles!
Gata, ma opresc aici dar nu inainte de a raspunde la o intrebare: Care ar fi BMW-ul perfect daca banii nu ar fi o problema? 850CSI? Poate. Dar mai degraba cred ca mi-as lua un M5 E60 si apoi m-as duce la nenea Hartge sa-i scoatem V10-le si SMG-ul si sa-l punem pe un E46 cabriolet!