Help - Search - Members - Calendar
Full Version: se vinde un e34
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
ionusunt
de vanzare e34 525i 192cp,1990,300 000 km reali,culoare macao-blau,jante17",interior piele neagra,volan m,scaune+bancheta +bord m5(300kmh)(piele),scaune+oglinzi incalzite,oglinzi el,trapa ,abs,boxe dls+mp3 jvc,manuala5+1,fara a/c(a avut dar nu mai functionea),esapament complet nou seria5.masina merge impecabil,dar nu arata de expozitie:jantele putin zgariate,lipsa un bandou usa sofer,vopseaua nu e in cea mai buna forma(matuiata prin unele parti).o sa revin cu niste poze ca sa fiu mai clar cu partea exterioara.pret 4900 discutabil.
sixx
Asteptam cu interes poze smile.gif
ionusunt
QUOTE (sixx @ Nov 17 2006, 03:30 PM) *
Asteptam cu interes poze smile.gif

[s]

QUOTE (ionusunt @ Nov 17 2006, 11:12 PM) *
[s]

sunt niste poze vechi de cand a fost cumparata masina
o sa pun maine niste poze proastpete
manole74
Esti argesean? blink.gif
TiL
Nu, masina avea numere rosii de Arges cand s-a da, dar era in Bucuresti, daca nu ma insel. Cred ca-i aia despre care credea si spera WLF ca-i M5 si ne-a rugat sa mergem s-o vedem.
manole74
Ce pot spune? SUPERBA!!!!!!! wub.gif
Viper05
QUOTE (TiL @ Nov 24 2006, 06:16 PM) *
Nu, masina avea numere rosii de Arges cand s-a da, dar era in Bucuresti, daca nu ma insel. Cred ca-i aia despre care credea si spera WLF ca-i M5 si ne-a rugat sa mergem s-o vedem.

aia care a fost furata si dupa aia gasita?
TiL
Furata?!? Nu stiu.
butcky
nu e TSO-ul??? blink.gif
316i
Nu, ala era cu facelift.
poleposition
QUOTE (316i @ Nov 26 2006, 05:36 PM) *
Nu, ala era cu facelift.

moah ce spirit de observatie avem tongue.gif
316i
Ca intotdeauna! drinks.gif fnd (7).gif fnd (22).gif
ionusunt
QUOTE (316i @ Nov 26 2006, 11:11 PM) *
Ca intotdeauna! drinks.gif fnd (7).gif fnd (22).gif

s-a dat...era dubios cu actele ca era schimbat motoru cu unu de 2.5 care nu era trecut p talon...nu stiu nui treaba mea masina era a unui amic de-al meu..e m-a rugat sa o pun la voi p forum ca nu intra pe net f des
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.