Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW 760Li pentru Regele Mihai
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
ccc
Pasionat al automobilismului, Regele Mihai a dispus, din 2005, de un BMW Seria 7. Acum are un BMW 760Li, in locul celui vechi, cu motor cu 12 cilindri - 438 CP.
Restul aici:
http://www.autonews.ro/index.php?art=1088
316i
Foarte frumos. Are gusturi bune. biggrin.gif
MAD520
Ce e frumos?! ...ca 7-le asta nou e foarte urat. Nici ALPINA cu facelift si etc. nu prea e frumos.
jorj3l
Urat...urata masina....nu ai ce face cu ea prin romania, n`ai und s`o parchezi k`i prea mare, consuma mult pre mult combustibil, e mare, latzoasa !!!!

Cumaparati Chevy Spark !!! conf (9).gif

lgh (24).gif lgh (12).gif
TiL
Deci Regele Mihai e un fel de Gica Hagi?
butcky
Am vazut la TV masina si are BMW la numar! Ce taran... dry.gif
TiL
Din cate inteleg masina e data de Automobile Bavaria moka regelui, pentru imagine tongue.gif Deci numerele nu sunt luate de rege sau casa regala.
316i
Un 7 e tot un 7...si 760Li. dry.gif
TiL
Mai ales ca 7-le vine dupa un modern Citroen C5 biggrin.gif Mi-aduc aminte ca acum cativa ani si-a cumparat o chestie de-aia.
iulian325
eu cre ca mosul a luat masina ...calul de dar nu-l cauti la dinti
apoi e o masina luxoasa (chiar daca nu e pe gustul meu)
insa
omul chiar e pasionat si se pricepe la motoare!
are colectie de JEEP WR- alea adevarate din al 2-lea razboi- masini pe care si le repara singur...
cit despre noul 7...tiganeala
masina de bulibasa!
paco_wonderboy
parerea mea este ca asa era normal,la un Rege o masina de REGI ( si un S ar fi fost bun ) dar cu 7-le e crima wink.gif sa tot ai regi ce conduc la 80 de ani 760l biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.