Help - Search - Members - Calendar
Full Version: De vanzare motor BMW 1.8
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Gabi_323i
De vanzare motor BMW E30 1.8 injectie M10
-se vinde complet cu alternator, electromotor, calculator, debitmetru, cutie de viteze, evacuare radiator
-este in stare buna de pe un ursulet de germania
250 de euro negociabil
butcky
Sunt carcotas daca spun ca am dat tot ursul complet din '90 cu motor M40 si acte de Germania cu 300 euro??? spank.gif
florin83
si in germania gasesti un urs cu banii aia, dar nu suntem in germania si nici nu ne cheama bucii dry.gif
jorj3l
QUOTE (Gabi_323i @ Oct 17 2006, 02:18 AM) *
De vanzare motor BMW E30 1.8 injectie M10
-se vinde complet cu alternator, electromotor, calculator, debitmetru, cutie de viteze, evacuare radiator
-este in stare buna de pe un ursulet de germania
250 de euro negociabil

cu actele ce se aude ? exista acte pe el ? il pot omologa tot in regula ?
TiL
Bucii, nu cumva vrei sa dea motorul cu un milion? tongue.gif
jorj3l
QUOTE (TiL @ Oct 17 2006, 12:21 PM) *
Bucii, nu cumva vrei sa dea motorul cu un milion? tongue.gif

daca pierde steaua in seara asta, castig la pariuri, il cumapr eu cu 900 mii biggrin.gif fnd (7).gif

serios aku` are acte ?
alex230ro
Nu cred ca are acte pe motor,dar stiu ca trebuie mai nou doar o declaratie sau ceva de genu asta,
316i
bucii>Cred ca ar fi de preferat fara comentarii legate de pret ca nu e frumos. Fiecare vinde ce vrea, cu cat vrea. Ajunge cu balciul pe teme de preturi.
Gabi_323i
pretul este discutabil
am acte la masina, adica cartea de identitate din germania doar ca masina a fost 320i si omul a vandut motorul acum cativa ani si a mai avut un e30 318i dupa care a vandut multe elemente de caroserie si a pus motorul de pe 318 pe asta care am luat-o eu
se face la notar declaratie ca nu este furat motorul si se omologheaza la rar
butcky
Eu nu spun sa-l lase mai ieftin disdain (2).gif Am spus doar cu cat am dat masina mea happy.gif
Nu trebuie nici un act la motor! Am fost eu sa ma interesez la RAR pentru motorul de M5 si mi-au spus ca dau o declaratie cum ca motorul nu e furat sau alte prostii. Eu am cateva hartoage care atesta ca motorul a fost pe o masina care a ajuns la REMAT. Si acte de la politie cum ca masina a avut accident. Dar mi-au spus ca nu am ce sa fac cu ele. thumbup1.gif
jorj3l
QUOTE (Gabi_323i @ Oct 17 2006, 01:27 PM) *
pretul este discutabil
am acte la masina, adica cartea de identitate din germania doar ca masina a fost 320i si omul a vandut motorul acum cativa ani si a mai avut un e30 318i dupa care a vandut multe elemente de caroserie si a pus motorul de pe 318 pe asta care am luat-o eu
se face la notar declaratie ca nu este furat motorul si se omologheaza la rar

okeyu.....am sa ma interesez si eu care`i treaba pt k am auzit k daca vreu sa pun motoru cu bloc cu tot trebuie sa fie platita vama pe el,parca suna tentant, are si rampa de injectoare motorul ? ambreiaj ceva ????

trmite`mi numarul tau de tel pe privat sa mai discutam pls...

nishte poze cu motorul poti pune ??? ca sa trec motoru in acte trebu instalat in service autorizat sau se poate si in fata blocului ?
TiL
Daca zice complet cu calculator inseamna ca da si injectoarele.
Daca il da cu cutie, presupun ca da si ambreiajul.
Gabi_323i
motor, cutie de viteze, tot sistemul de injectie, radiator furtune, daca vrei iti dau si cardan biggrin.gif
jorj3l
ii facem si o proba ? ai idee cam cati km are facuti ??? merge bine ?

poze potzi pune ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.