Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar eleron clasic de urs
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
ionusunt
cumpar eleron clasic de urs(cel de cauciuc de serie f mic) sa fie intr-o stare cat mai buna(cauciucul necrapat).poate fi si altceva decat de serie doar nu vreun troleibuz sau ceva mare gen evo sau alte nebunii....
Sorin BMW
QUOTE (ionusunt @ Oct 12 2006, 12:10 PM) *
cumpar eleron clasic de urs(cel de cauciuc de serie f mic) sa fie intr-o stare cat mai buna(cauciucul necrapat).poate fi si altceva decat de serie doar nu vreun troleibuz sau ceva mare gen evo sau alte nebunii....

Iti place modelul acesta?

Click to view attachmentClick to view attachment

Pozele sunt facute la repezeala si din pacate poze cu E 30 nu am...

Este NOU, original din cauciuc vopsibil (dupa cum se observa si in poze), are si sistemul de prindere si se va aseaza perfect pe portbagajul masinii tale.

Pret 2 800 000 Lei.
ionusunt
de placut imi pplace fix asta caut eu pt a mea ceva f neobservabil ...dar intrebarea mea este daca se potriveste pe capota portbagajului de e30 ca e46ele e mult mai lat...
Sorin BMW
QUOTE (ionusunt @ Oct 13 2006, 12:30 PM) *
de placut imi pplace fix asta caut eu pt a mea ceva f neobservabil ...dar intrebarea mea este daca se potriveste pe capota portbagajului de e30 ca e46ele e mult mai lat...

Am bineinteles si dimensiunea E 30-ului.
danrzc
Eleronul nevopsit ce culoare are?

Pentru prindere se dau gauri?
Sorin BMW
QUOTE (danrzc @ Oct 17 2006, 11:08 AM) *
Eleronul nevopsit ce culoare are?

Pentru prindere se dau gauri?

Negru este nevopsit. Prinderea se face fara a se da gauri!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.