Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probeme la 324tdx
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
george324tdx
Am niste mici probleme cu ursuletul meu, un 325ix la care i-am schimbat motorul cu unul de la 324d:

1.trepidatii - la viteze mai mari de 80 km/ora apar niste vibratii, cred ca la puntea spate. am crezut ca sunt de la roti ca erau un pic ovalizate. am schimbat rotile cu unele perfecte dar tot trepideaza spatele. ce sa fac? unde sa ma uit? ce sa verific???

2.directie
- am lovit si cred ca am indoit bratul fata dreapta. cum pot sa il verific? se poate indrepta? unde pot sa gasesc unul bun? am fost sa verific unghiurile si baietii de acolo mi-au spus ca roata fta dreapta e cu 2 cm mai in spate decat ar fi normal !!!!!!!!!!!

3.aer conditionat - vreau sa ii pun aer conditionat . are cineva o instalatie de aer conditionat?? la ce pret? se
poate pune una de pe un 525 din 1986?

4.faruri - vreau sa ii schim farurile exterioare(model pana in1987) are cineva faruri? la ce pret?

Va multumesc!!!
George
TiL
1. Poate fi ceva pe la cardan
2. Nu cred ca bratul ala se indoaie. Mai degraba s-au indoit suportii care-l tin. Vad ca unul e pe punte si unul pe lonjeron.
3. Cred ca unele componente din compartimentul motor se potrivesc: compresurul, rezervorul de freon. Pot fi diferite conductele si radiatorul. Aeroterma din habitaclu aproape sigur e unica la E28.
4. Nu stiu, n-am facut asta la urs.
george324tdx
ce poate fi la cardan??

sunt pe mess
d_george_george@yahoo.com
butcky
pai poate sa fie distrus! dry.gif Asa era si al meu la diesel pana cand a facut POC vio (33).gif !
316i
Tu nu ai avut "cardanul" busit ci diferentialul din cate imi aduc aminte.
george324tdx
QUOTE (316i @ Oct 5 2006, 08:39 PM) *
Tu nu ai avut "cardanul" busit ci diferentialul din cate imi aduc aminte.

nu. nu am avut nimic busit! decat un brat pe fata dreapta.
diferentialul si cardanul erau ok. cred. niciodata nu am mers prea tare. dar de la o vreme a inceput sa ma supere trepidatul asta la peste 80, mai ales ca acum am rotile ok!
acum 2 luni am schimbat si uleiul in cutie si diferentiale, desi erau in limite normale!
Viper05
2.asa am avut si eu dupa ce am lovit un trunchi de copac taiat de pe marginea drumului.Roata dreapta era mai in spate cu 1cm decat roata stanga.Nu am putut sa-i fac nimik
george324tdx
QUOTE (Viper05 @ Oct 5 2006, 11:09 PM) *
2.asa am avut si eu dupa ce am lovit un trunchi de copac taiat de pe marginea drumului.Roata dreapta era mai in spate cu 1cm decat roata stanga.Nu am putut sa-i fac nimik

si cum ai rezolvat-o pana la urma? sua mergi asa?
Viper05
A ramas asa cam 2 ani pana s-a vandut masina(dar nu din motivul asta).Nu prezenta nici un fel de trepidatie in volan nici la viteze inalte
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.