Help - Search - Members - Calendar
Full Version: asigurarea obligatorie RCA
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
SUPERBEC
au dat lege ca radiaza masinile care nu au RCA sad.gif(

probabil ca pe voi nu prea va deranjeaza tongue.gif
cristic
pe bune au dat lege?
e cam ciudata treaba
alex230ro
Da au zis baietii din UE ca avem cam putine masini asigurate biggrin.gif
cristic
pai daca e obligatorie ... nu inseamna ca are toata lumea??
ccc
O fi obligatorie numai pentru unii... :ninja:
COObra
sa fim seriosi...eu de cand am carnet nu cred ca am intalnit pe nimeni sa nu aibe RCA.
si in general toata lumea isi face RCA inainte sa expire aia veche.
aaaaaa am un alt caz....am prieteni italieni care au masina si casa aici in romania.ei vin doar de craciun aici si bineinteles ca platesc RCA pe juma de an. lu ala de ce sa-i radieze masina si/sau de ce sa-si faca RCA pe perioada cand el nu este in tara si nu merge cu masina(care o tine si in garaj)?
Darren
Eu zic foarte bine.
M-a lovit unul o data si nu avea RCA (avea in schimb CASCO :finger: culmea). Dupa ce s-a pupat cu aproape toti politistii din sectie si am aflat ca tata lui e fost coleg/prieten cu iliescu, ce crezi ca s-a intamplat? BTW, era 2 Ianuarie, si nu isi facuse RCA inainte sa-i expire. Nici nu facea diferenta intre RCA si casco. M-am rugat de el sa-mi dea niste bani contra reparatiei pe care am facut-o din banii mei. (nu aveam casco atunci nici eu, dar aveam RCA biggrin.gif)
Si m-a mai lovit unul anul asta prin primavara, care avea RCA invalid (incheiat pe alta firma decat proprietara masinii). Noroc ca aveam casco, ca altfel sareau banii din buzunar de la mine. Mda, si pentru astia care te lovesc din vina lor si nu au RCA, trebuie sa te tarasti prin judecati cu ei.
COObra
se vor radia masinile prinse in trafic fara RCA, plus amenda pina la 50 milioane lei vechi.

cu asta sunt si eu perfect de acord
SUPERBEC
tongue.gif

e uite mie parca nu imi vine sa fac rca :dis:

cred ca ma duc diseara pe la udristei totusi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.