Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ACTE BMW 316I E30
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
micutuj
Salutare tuturor cu microbul BMW, am si eu un ursulet ,316i E 30 ,1988 ,1600cm ,4 usi si nu gasesc niste acte la el, daca stie cineva ceva in legatura cu vreun ursulet va rog sa ma ajutati sa-mi intre si mie microbul mai tare biggrin.gif
dust
ce acte?
Viper05
talon? blink.gif

Daca e inmatriculat in alta tara nu merita sa faci recarosarea, parerea mea

PS numai cu actele nu il poti recarosa
dust
merita oricum, daca bagi niste bani si timp in el poti sa-l faci grozav.
Poti cumpara ceva urs zobit si sa-i iei si actele si seriile daca tot vrei sa faci manevre... oricum jumate din ursii din ro sunt facuti pe "urs"... serii sudate, etc...
Sorin
referitor de ce zici tu ca sunt "facuti" inainte se mai faceau astfel de misculatii dar nu prea se mai intampla stai linistit
micutuj
QUOTE (Viper05 @ Oct 1 2006, 04:04 PM) *
talon? blink.gif

Daca e inmatriculat in alta tara nu merita sa faci recarosarea, parerea mea

PS numai cu actele nu il poti recarosa

da de talon este vorba si nu ma deranjeaza daca cumpar si o epava, ca am fost la RAR si a spus ca am nevoie de o epava pt recarosare
Viper05
da este adevarat pe langa acte ai nevoie si de o masina, actele in sine nu ajung, dar NU poti recarosa totata masina odata.

Prima data se recaroseaza motorul ,dupa aia caroseria sau invers.Masina pe care o recarosezi din cate stiu trebuie sa aiba vama platita(a ta are asa ceva?).

ATENTIE: pe talonul masini nu terebuie sa mai apara nici o recarosare, este permis maxim o racarosare

Da-ne mai multe detalii despre cum a ajuns masina in cauza in tara
Ionut
Recarosarea se face in felul urmator(din punct de vedere legal)..acu daca ai pe cineva la rar si o face altfel norocul tau....in primul cumperi epava cu pricina care are carte, talon si seriile in regula.
2. te duci in orice tara vrei cumperi un urs, dar ca sa poti plati vama la el trebuie sa dai motorul si axele jos si sa vii cu el pe un trailer, camion, duba....asta o faci ca sa nu te duca vama mult, ca poti plati vama si la o masina care vine pe rotile ei proprii, dar te duce cat nu face 3-4000 euro, fata de max 500 cat ai plati cand vii cu ea dezmembrata.
3. Dupa ce ai platit vama si alte taxe, in max 30 zile tre sa te prezinti la rar cu noua caroserie, dar cu motorul vechi pus pe ea....daca vrei alt motor, mai astepti un pic dupa ce o omologhezi prima, pui motorul masinii aduse de afara si te duci din nou la rar pt reomologare.
Si c-am atat. smile.gif
Viper05
6 luni trebuie sa astpeti de la recarosarea caroseriei, pana poti recarosa si motorul
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.