Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 4 roti de vanzare
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
enucos
salut
vand 4 jante boret A : 225*45*16 + cauciucuri dunlop; nu au zgarieturi, cauciucurile sunt aproape noi
pret 320 euro
0723010379 Cosmin
enucos85@yahoo.com
florin83
distanta intre prezoane?
enucos
eu le-am luat pt un e36! presupun ca distanta este: 5*100
uwe
cauciucurile separat le dai???
si daca da zi si un pret te rog...
enucos
QUOTE (uwe @ Oct 2 2006, 07:13 PM) *
cauciucurile separat le dai???
si daca da zi si un pret te rog...

scuze dar nu le dau separat, nu vreau sa raman cu ele, eu le-am luat pt fratimiu, ca el zicea ca ale lui sunt prea mari, si pe urma i s-au parut astea prea mici, si am ramas cu ele pe cap, asa ca nu vreau si mai multa bataie de cap sa le dau separat
uwe
daca intreaba cineva doar de jante...sa tii mint ca sunt interesat de gume biggrin.gif
enucos
QUOTE (uwe @ Oct 2 2006, 10:41 PM) *
daca intreaba cineva doar de jante...sa tii mint ca sunt interesat de gume biggrin.gif

ok, nu te uit thumbup1.gif
enucos
QUOTE (enucos @ Oct 2 2006, 10:57 PM) *
ok, nu te uit thumbup1.gif

te mai intereseaza gumele? am gasit sa dau jantele
kali
dau eu 350E pe jante + gume daca sunt ok si daca merg pe e36
enucos
s-au dat, topicul se poate inchide
io'sŪ
QUOTE (kali @ Oct 12 2006, 09:06 PM) *
dau eu 350E pe jante + gume daca sunt ok si daca merg pe e36

tare de tot!!! se cere 320 si se ofera 350 laugh.gif
@kali vezi ca am si eu un anunt cu niste jante biggrin.gif
salut
vand 4 jante boret A : 225*45*16 + cauciucuri dunlop; nu au zgarieturi, cauciucurile sunt aproape noi
pret 320 euro
0723010379 Cosmin
enucos85@yahoo.com
Sorin
daca nu vinzi Borbet A si nu cred ca vroia pe 17 tongue.gif
kali
pai, cind am vazut eu anuntul, omul se intelesese cu un client sa vanda jantele separat .. asa ca am facut o "contraoferta" ...
btw: caut jante de astea (borbet A/ 16 cu buza, si cu 225/45) de citeva luni .. mie personal imi place foarte mult modelul si eram dispus sa dau si 500E pe ele smile.gif
acu, ca le-am luat - e o idee interesanta despre cum le pun pe masina ... ca nu intra pe butucul de la rotile mele (diferenta de 4mm) smile.gif
io'sŪ
strunjestele!
316i
acu, ca le-am luat - e o idee interesanta despre cum le pun pe masina ... ca nu intra pe butucul de la rotile mele (diferenta de 4mm) smile.gif

Adica diametrul butucului rotii e mai mic decat cel de pe fuzeta? dry.gif
Sorin
by George mate! you got it snf (45).gif
316i
celb (15).gif
kali
QUOTE (io`s @ Oct 14 2006, 12:49 PM) *
strunjestele!

pai asta o sa fac ... de fapt o sa fac o chestie "intermediara" - adica o sa tai o bucata din butucul de ghidaj de pe fuzeta si o sa strujesc o bucata din jante ... sa raman pe aceleasi ghidaje ..
azi-miine se rezolva ..
nu prea am avut timp sa ma mai ocup de masinuta, ca sunt in "febra" cautarii unei garsoniere ... dar dupa ce ma linistesc - incep cu montatul compresorului, nitro si restul ... smile.gif
Sorin
nu iei nimic din butucul fuzetei [b][size=6]

mai bine ii faci flanse
kali
QUOTE (Sorin @ Oct 17 2006, 08:24 AM) *
nu iei nimic din butucul fuzetei [b][size=6]

mai bine ii faci flanse

mai. da' ce rau esti .. smile.gif
da' ce are daca iau 1 cm din butuc si frezez diferenta din jante ?
cu flanse e exclus: 1. ca va trebui sa evazez aripile ca sa mai pot vira si 2. ca nu mai are cum sa se centreze roata .. si o sa topaie ca la balumuc ...
Sorin
dom director
ce latime au jentile si ce ET?
la flanse le faci pe interior sa vina pe centrajul butucului iar la exterior mai mici in diametru cu 4mm si cu buza penttu centrare
ce este asa de greu
te duci in Baneasa la strungarie si fac aia flanse si prezoane pentru roti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.