DJ BeBe
Aug 30 2006, 04:43 AM
Salut la toata lumea.... sunt un membru nou pe acest forum si as dori sa ma introduc.
Ma numesc BeBe am 28 de ani sunt nascut in Pitesti cu domiciliu prezent in Chicago de 10 ani. Am un BMW E46 328i anul 2000 . Sunt deschis pentru orice discutie sau intrebari , sunt aici sa imi imbogatesc stiinta despre masini si deasemeni sa imi fac prieteni.
citeva poze .
florin83
Aug 30 2006, 08:53 AM
bine ai venit!
f. frumoasa masina.. :unibrow:
mai pune poze cu masina si cu intalniri de pe acolo daca mai ai ..
Ionut
Aug 30 2006, 08:54 AM
sal dj bebe...frumoasa masina...ia zii cum e vremea pe la chicago?
iulian325
Aug 30 2006, 08:59 AM
sal
bine ai venit
poate ne povestesti de manifestarile auto de peste ocean
personal as dori cit mai multe informatii din domeniul auto
Gimi
Aug 30 2006, 09:44 AM
Welcome (ca sa zic asa

)
Frumoasa masina
ccc
Aug 30 2006, 10:21 AM
Bine ai venit! Ce modificari ai facut masinii (in afara de cele vizibile)?
akajohn
Aug 30 2006, 03:02 PM
Atentiune baieti a venit sefu!!! .... :unibrow:
Glumesc dar eu sunt membru si pe e46.com si am vazut ca americanii sunt nebuni de-a dreptul la capitolul tunning auto... Arata super masinutza ta si eu unul ma bucur sa te avem pe aici... Sper sa schimbam informatii utile si sa te simti bine pe la noi...
dust
Aug 30 2006, 04:19 PM
bine ai venit, cum zicea mai sus ccc baga niste detalii cu ce ai lucrat la ea
Viper05
Aug 30 2006, 06:24 PM
Foarte frumoasa si masina si fetele

, felicitari si bine ai venit
mertan
Aug 30 2006, 09:51 PM
tuning.... no ofence
n3o
Aug 30 2006, 11:23 PM
Frumoasa masina ... Bine ai venit !! Bara fata asa este luata sau ai facut-o tu ? adica este unicat ?
DJ BeBe
Aug 31 2006, 01:42 AM
Barå fatå este de M3 si i-am adåugat partea de jos ( lip ) de la AC Schnitzer.
Capota este cea originalå a masini dar am modificat-o dupa stilul Bosser. Numai ce am terminat proiectul acesta de fatå.
Rotiile sunt ASA AR1 staggered ( buzå mai mare in spate decåt in fatå ) urmeazå så le schimb cu o mårime sau douå mai mari.
Suspensia este modificatå ( H&R ) si la hopuri mai mari rotile din spate imi ating aripa in interior. Vreau så incerc mårimea 19 la roti dar må tem cå o så-mi atingå rau de tot.
Oglinzile laterale sunt de E36 M3 dar din fibra de carbon si cu LED lights in ele.
Folie mai inchisa pe toate geamurile ( probleme cu politia grupa mare ) .
Spatiile dintre usi inlocuite cu fibra de carbon
Geam spate are spoiler de la AC Schnitzer
Portbagaj spoiler the la AC Schnitzer ( ca cel de M3 )
Exhaust (tobå ) complet din fatå pina in spate de la Eisenhaus .
Lumini : toate luminile portocalii schimbate cu lumini intunecate. Xenon headlights . Angel Eyes .
Interior : toate bucåtile care erau imitatie de lemn schimbate cu fibra de carbon . Volan schimbate toate bucåtile negre cu fibrå de carbon . CD player-ul din fabricå schimbat cu SONY MP3/VIDEO player . Portbagaj doua 12" subwoofers si un amplificator de 1500W.
Motor: L-am låsat in pace deocamdatå . Air intake system si ECU unit. 248HP la ultimul DYNO test. Dacå castig la Loz In Plic imi bag supercharger , altfel nu se meritå så dau sute de dolari pe modificåri care imi dau numai 10 -20 de cai in plus.
florin83
Aug 31 2006, 01:47 AM
QUOTE (DJ BeBe)
Motor: L-am låsat in pace deocamdatå . Air intake system si ECU unit. 248HP la ultimul DYNO test. Dacå castig la Loz In Plic imi bag supercharger , altfel nu se meritå så dau sute de dolari pe modificåri care imi dau numai 10 -20 de cai in plus.
:retard: cum are 248 cai din filtru de aer sport si banuiesc ca chiptuning?
adica tu vrei sa zici ca aste ti-au dat 55 cai si un supercharger iti da doar 10-20? :eek:
poate e invers
DJ BeBe
Aug 31 2006, 01:50 AM
DJ BeBe
Aug 31 2006, 01:56 AM
nu. singurul lucru care il mai fac in privinta puterii este supercharger. 150-200 hp in plus . orice alta optiune nu merita . exhaust-ul m-a costat in jur de $2000 si nu mi-a adaugat decat vreo 20 de hp in plus. $100 de dolari pe cal lol . un supercharger merita banii din toate privintele dar ceea ce vreau eu este in jur de $9000 dupa care mai costa instalatul $1000 -$1500.
akajohn
Aug 31 2006, 08:28 AM
Toata masina arata superb (cel putin din punctul meu de vedere) si chiar imi place ca nu ai foarte mult briz-brizuri de exterior pe ea... personal imi plac jantele si banuiesc ca schimbarile din interior de care vorbeai arata foarte bine...
Am inteles ca totusi ai si un chiptunning facut pe masinutza pe langa exhaust...
Cu geamurile alea masina e street legal la limita banuiesc si de aia te cam opreste Politia... Oricum nici in RO nu ai fi mai linistit...
DJ BeBe
Aug 31 2006, 11:53 PM
in statul Illinois unde stau eu nu dau voie cu folie deloc. in alte state nu am probleme in privinta asta. de exemplu in florida poti sa le ai super negre.
florin83
Sep 1 2006, 07:02 AM
QUOTE (akajohn)
Am inteles ca totusi ai si un chiptunning facut pe masinutza pe langa exhaust....
e cu un "n"
akajohn
Oct 2 2006, 06:57 PM
QUOTE (florin83 @ Sep 1 2006, 08:02 AM)

e cu un "n"

asa o fi da tot aia inseamna...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.