Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand piese E36
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Darren
Se dau urmatoarele:
- punte spate completa cu tamburi (nu contine arcuri si amortizoare)
- punte fatza completa cu discuri simple (neventilate) cu arcuri sport K&N albastre si amortizoare reincarcate
Gabi_323i
cat vrei pe arcurile albastre? :paranoid: :drool:
Darren
200 euro ca se vinde tot pachetul.
Gabi_323i
:retard:
Darren
Pai nu cred ca se potrivesc la tine buey. Dar probabil 50 euro mi-ar sta bine biggrin.gif
io'sŪ
si pe tamburii de spate si cilindrii de frana cam cat vrei? (fara punte, bineinteles) biggrin.gif
Darren
Nush cat sa vreau, nu ma asteptam sa cumpere cineva.. biggrin.gif
Tamburii sunt ok, au fost pe masina mea :unibrow:
50 euro o fi prea mult, prea putin?
Hihi, mai vrei si ceasul ala? :unibrow:
io'sŪ
QUOTE (Darren)
Nush cat sa vreau, nu ma asteptam sa cumpere cineva.. biggrin.gif  
Tamburii sunt ok, au fost pe masina mea  :unibrow:  
50 euro o fi prea mult, prea putin?
Hihi, mai vrei si ceasul ala?  :unibrow:
intra in pret si ceasul, nu? biggrin.gif sa stii, chiar ma intereseaza
lasa-mi pe PM nr tau sa te sun sa vin sa-i vad
io'sŪ
dar oare s-or potrivi? :-k
Darren
Pai la ce vrei sa se potriveasca? Doar nu la septar.
io'sŪ
QUOTE (Darren)
Pai la ce vrei sa se potriveasca? Doar nu la septar.

nu tati, la 3-ar, ca al meu e din '92 si are M40
Ionut
se potrivesc....nu este diferenta intre tamburii de e36 din 92 si e36 din.....nu stiu ce an e al lu' Darren... biggrin.gif
Darren
'95
Da, chiar se potrivesc
io'sŪ
am intrebat, ca nenea ala care mi-a vandut sabotii anu' trecut mi-a zis ca pe e36 sunt 2 modele de tamburi/saboti si m-a trimis sa masor diametrul.... deci? ...ramane de vazut
Darren
M-am uitat in TIS, Wheel Brake Cylinder 34211159569
E un singur model la masina ta si a fost folosit la E36 coupe 316i, Sedan 316i, 318i, 318tds cu motoare M40 si M43
Darren
Brake Drum 34211159486 are diametrul 228.5mm si a fost tot pe aceleasi modele.
TiL
io's, vezi sa nu fi confundat E30 cu E36. Pe ursulet au existat doua modele de tamburi (pre 1987 si 1987+).
io'sŪ
ok
Darren
S-au dat planetarele de 325, mai am o planetara de 318-320 care are capatul rupt.
Darren
Si am in plus acum un diferential de 318 de 3.38 care nu are joc, nu bate si nu pierde ulei deloc. Adik este impecabil dpdv estetic si tehnic. :nod:
Darren
QUOTE (io's)
ok

Ai rezolvat cu tamburii?
io'sŪ
QUOTE (Darren)
QUOTE (io's)
ok

Ai rezolvat cu tamburii?

inca nu, nu am avut timp sa vin sa-i vad
cel mai probabil in wk, daca am timp pana atunci te sun(oricum te sun), stai linistit biggrin.gif
Darren
eu stau.
Noroc ca am demonstrat intentia de a scapa de ele astfel nu mi le va arunca nimeni de pe balcon. :nod:
Am gasit si ceasul din debara tongue.gif (cautand altceva, normal)
io'sŪ
QUOTE (Darren)
Am gasit si ceasul din debara tongue.gif

biggrin.gif/ :supz: :supz: :multi: :multi:
Darren
:microwave:
:smoke:
Darren
Rezumat:
- Scaune electrice (or fi si incalzite dar tre sa mai testez) de E46 sedan (merg si la E36)
- punte fatza cu amortizoare reincarcate, arcuri sport H&R albastre, discuri ventilate bune, fara buza (unul putin ovalizat sau mi s-a parut mie), placute pt. ele, discuri simple uzate, etrieri pt. discuri simple, senzori de ABS (unul are un fir intrerupt :eek: ), cap de bara stanga (habar n-am cum e)
- punte spate cu tamburi (toata instalatia de franare completa + 2 cabluri frana de mana), senzori de ABS, diferential 3.38 normal (nu are joc sau scurgeri)

PS: Haideti mey, ca am nevoie de bani, maine tre sa platesc pompa de benzina sad.gif
316i
da' oglinzi n-ai? sticla vreau.
si cat vrei pe scaunele alea
Darren
O sticla? Simpla cred ca am cu tenta verde (adik nu e incalzita sau cu wide-angle). Se potriveste de E36?
As vrea vreo 300euro pe scaunele alea. De ce?
Darren
Rezumat:
- Scaune electrice (or fi si incalzite dar tre sa mai testez) de E46 sedan (merg si la E36)
- punte fatza cu amortizoare reincarcate, arcuri sport H&R albastre, discuri ventilate bune, fara buza (unul putin ovalizat sau mi s-a parut mie), placute pt. ele, discuri simple uzate, etrieri pt. discuri simple, senzori de ABS (unul are un fir intrerupt :eek: ), cap de bara stanga (habar n-am cum e)
- punte spate cu tamburi (toata instalatia de franare completa + 2 cabluri frana de mana), senzori de ABS, diferential 3.38 normal (nu are joc sau scurgeri)
- tapitzerie (mocheta aia gri) pentru capota la portbagaj de E36 coupe (asta e noua, am luat-o din greseala, nu se potriveste la 4 usi)
Darren
Mai sunt:
- bascula spate dreapta (fuzeta) + tambur (toata instalatia de franare completa + 1 cablu frana de mana), senzor de ABS, diferential 3.38 normal (nu are joc sau scurgeri), cadru central punte spate.
- tapitzerie (mocheta aia gri) pentru capota la portbagaj de E36 coupe/cabrio (asta e noua, am luat-o din greseala, nu se potriveste la 4 usi)

Scaunele electrice (or fi si incalzite dar tre sa mai testez) de E46 sedan (merg si la E36) cred ca o sa le pun pe RAV pana la urma.
TiL
oare scaunele nu merg la E28? biggrin.gif
Darren
daca incap tongue.gif
florin83
au incaput in urs.. de ce sa nu incapa in e28? :paranoid:
Darren
poze cu scaunele
Darren
up
pret nou pentru scaune: 250 euro
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.