Help - Search - Members - Calendar
Full Version: COSMOTE ne fura!
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
dust
uite cum sta treaba... acum 4 luni mi-am facut un abonament cosmote de 480 minute ceea ce inseamna ca am 480 de minute lunar, in orice retea, la orice ora... primele 2 luni a fost super ok... am primit facturile cu 0 de plata pe ele... luna nr. 3 mi-a venit factura incarcata cu 700.000 asta pe langa ca minutele (cele 480) nu erau total consumate, adica consumasem din ele 360 plus minus cateva, am facut sesizare si mi s-a spus ca se va rezolva in factura de luna viitoare, ei mi-a venit si respectiva factura si ghici? a venit cu plus de plata de 1.700.000 si iar minutele nu erau gata, deci nu numai ca aia 700.000 de luna trecuta nu i-au scazut la factura asta ba mai mult mi-au mai pus inca 1.700.000 in plus... deci pe 2 luni am fost taxat cu 2.400.000 asa aiurea pe langa ca minutele nu au fost toate consumate nici in luna 3 nici in 4...
ca sa fie si mai si pe desfasurator imi apar chestii ciudate ca de ex. pe data de 11 am fost taxat, pe 12 nu am fost taxat, pe 13 iar am fost taxat si tot asa... drept urmare am decis sa nu mai fac nici o plata catre cosmote si sa am adresez si protectiei consumatorului...
mai are cineva abonament la ei? a mai patit cineva chestia asta?
florin83
sigur n-ai intrat pe internet? biggrin.gif
dust
deloc, nu e activata optiunea si oricum nu am setarile facute pe telefon pt. wap ...
Viper05
Acuma ce te astepti si tu daca te-ai dus la cea mai aiurea firma din toate? sad.gif
dust
... imi convenea oferta...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.