charlie
Aug 25 2006, 04:11 PM
Spuneti ce va intereseaza de pe un e34. Break din 91, a avut 2.5tds. s-au vandut motor, cutie, cardan, electronica de motor.
Pt cine o ia cu totul (poate fi trasa, are numere de AT si carte verde valabile) 600E discutabil. Pt piese preturi mici, intrebatzi, sau facetzi direct oferta.
In plus mai am: linie de tobe de 535i e34, radiator de apa, radiatoare de A/C, compresoare A/C (tds si benzina), pompa benzina (inj., in rez), pompe servo etc ..
84 HOT
Aug 26 2006, 03:35 PM
M-ar interesa pe mine anumite piese pt ca sa-mi completez sistemul de AC De pe E28, daca se potrivesc... iIstalatie electrica completa pentru clima... radiator de AC cu ventilatorul de pe el... eventual releu...de AC Tre sa mai vb si eu in dreapta si in stg sa vad exact ce imi mai lipseste.
316i
Aug 28 2006, 04:58 PM
Cat vrei pe electroventilator?
shtef
Aug 28 2006, 08:51 PM
Scaunele din fatza in ce stare sunt, si ce culoare au. Si un pretz pt ele.
Gimi
Aug 29 2006, 08:46 AM
Bara fata (ma intereseaza niste bucati din ea), termometrul din bara fata pt temperatura exterioara, obc.
La ce pret sunt, daca mai ai ceva din astea ?
charlie
Aug 29 2006, 02:09 PM
0744305242. Va rog sunati si faceti oferta de pret pt ce va intereseaza. nu am timp sa caut preturi, asha ca accept orice oferta care pare de bun simt. Pt cine insista sa-i dau preturi voi da intre 10%-30% din pretul de piesa noua.
Bara este completa cu termometru cu tot
Obc este dar cred ca e cel mai tampitzel.
Scaune fata gri (cred) cu stofa roasa la sofer.
Electroventilator $58.3 (10% din pretul de nou, include elice, carcasa cu motor, rezistor de balast)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.