Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Faruri E30
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
cristic
dar niste faruri clare cu angels se gasesc pe undeva ? :unibrow:
florin83
aici
cristic
undeva mai aproape....
r_z_v
Parerea mea sincera este ca cele negre de la Hella sunt mult mai frumoase decat cele de la In-pro.

Pe E30 se potrivesc lucrurile mai clasice.... nu faruri/stopuri cu geam clar... leduri etc.
butcky
QUOTE (florin83)

sistemul de prindere nu e acelasi ca la urs... Am demontat farurile de 1000 de x si nu sunt ca alea din poza! :puke:
florin83
astea de pe ebay au mai multe prinderi. pe masina sunt 3 doar..
sunt o gramda care au faruri d-astea pe urs la noi, deci merg biggrin.gif
butcky
da dar o gaura e exact intre faruri si la astea sunt 2 gauri! Sigur astea nu se potrivesc!
Scuze de off topic! [-o<
florin83
in fine.. hai ca stricam topicul omului tongue.gif

cert e ca sunt o gramada de ursi care au faruri exact ca astea..
poate ne confirma uwe ca merg pe urs ca el si-a luat. biggrin.gif
butcky
ultimul off topic! Si inca o data SCUZE!
Ba Florine, eu am sa-ti dau niste faruri! Mi-am adus aminte. Niste ramasite de faruri de fapt... tongue.gif :nod:

CUMPARATI PLEOAPA OMULUI CA E FFFFFFFF BUNA SI IEFTINA!!! SUPER OFERTA! biggrin.gif
316i
Aha....
florin83
QUOTE (r_z_v)
Parerea mea sincera este ca cele negre de la Hella sunt mult mai frumoase decat cele de la In-pro.

Pe E30 se potrivesc lucrurile mai clasice.... nu faruri/stopuri cu geam clar... leduri etc.

el vroia cu angel eyes.. astea sunt singurele care vin din fabrica cu angel eyes..

si mie tot alea de la hella imi plac mai mult.. mai ales ca am masina alba biggrin.gif
cristic
si farurile clare dar fara angels de unde le pot cumpara?
dar sa nu ma mai trimiteti pe e-bay :crybaby:
alexb32
daca vrei ti le faci tu si ies ceva unicat, stii cum are 66 nfs sunt simplu de facut iti trebuie rabdare si imaginatie.
P.s cine are un far din dreapta sau un set complect cu lupa si smily pr urs?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.