Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vind automodel Traxxas E-Maxx
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
Andreea
Automodel E-maxx complet cu tot ce scrie pe Tower (suspensie wide-maxx, statie, Traxxas/Novak EVX Electronic Speed Control, Traxxas TQ 3-Channel Radio, 2-speed transmission etc) - DuraTrax Piranha AC/DC Peak Power Charger - 2x packuri de 6 celule, 1500mAh - 2x packuri de 7 celule, 3300mAh

upgrade-uri:
- brate RPM pe fata
- skid-pad-ul din spate din aluminiu

masina are cam un an, timp in care a mers poate de 10 ori. a avut rupt un brat pe fata, bulkhead-ul si skid-pad-ul spate. mai are un bulkhead complet (stinga/dreapta) de rezerva. rotile nu sint tocite, a mers doar pe iarba si pe gheata

pret: 300 euro
butcky
wow! Cu atata am dat eu ursul de Germania! si era in stare f buna de functionare, complet si din '89! :eek: :eek: :eek:
316i
Cu tot cu diferentialul meu. Sa te sparg la molari.
butcky
QUOTE (316i)
Cu tot cu diferentialul meu. Sa te sparg la molari.

eram sigur ca o sa comentezi ceva! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Lasa ma sa se bucure si altii de diful tau! Adica Florica NSL, ca la el a ajuns masina! :nod: laugh.gif
Andreea
QUOTE (butcky)
wow! Cu atata am dat eu ursul de Germania! si era in stare f buna de functionare, complet si din '89!  :eek:  :eek:  :eek:

daca vindeam ursul intelegeam comentariile biggrin.gif .. cine vrea masinuta sa posteze, cine nu :finger: ..

PS: o sa fiu rea si o sa rog moderatorii sa faca curetenie pe topicul meu !!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
butcky
Nu e corect! Si altii (stiu ei ...) faceau asa si nimeni nu a comentat! :chain:
Aici nu e bmwclub! :puke:
fara suparare... biggrin.gif
Andreea
bineeeee....

automodelul are 3 diferentiale na!
cu acte in regula
in excelenta stare de functionare
e completa (inclusiv ambalajele originale)
si numai 1 an vechime

daca ma enervez ma uit si in factura sa vad daca mai e valabila garantia biggrin.gif
butcky
Te-ai enervat degeaba! Eu faceam comparatie de pret! Ca o masinuta de jucarie costa cat am luat eu pe o masina adevarata si intreaga! Nu am nimic cu masinuta ta! Chiar imi plac si mi-am dorit de mult o masinuta dar nu pe baterii, ca exista si cu motor dar mai scumpe!
Si ca sa-ti treaca supararea... :goodman:

CUMPARATI MASINUTA! E CEA MAI TARE SI E SUPER OFERTA!

Gata! Ti-am facut si reclama! :nod:
Andreea
pai nu-s suparata biggrin.gif
masinuta are 2 motoare si da! e electrica!

astea sunt preturile! e un hobby scump dar cand paisunea e mareeee.... :nod:
Andreea
si sa revenim .. la diferentiale tongue.gif

cele 3 diferentiale pot fi setate sa fie LSD sau pot fi blocate

masinuta atinge peste 50 km/ora, la 50 km ajunge in 2-3 secunde biggrin.gif
si are 8 amortizoare :nod:
Zom
uitati aici caracteristici si filmulet cu ce poate masinuta.

http://www.hobbytron.com/E-Maxx-RTR-Truck-W-Radio.html

e simpatica. de ce nu pui mai multe poze? erau unele misto de tot din we la crevedia.
Viper05
Motoarele sunt de 12v?
Andreea
Dual Titan 14volt 550, fan cooled cu 23 spire
SUPERBEC
vai dar chiar te pasioneaza modelismul... unii nu stiu atatea detalii despre masinile din curte .

bv
Andreea
inca e valabil!

http://www.youtube.com/watch?v=b3vbQm6tMiU
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.