Dannnnny85
Aug 20 2006, 05:47 PM
Ma gandeam sa imi modofic culoare si designul ceasurilor din bord..
Am demontat deja dupa cealalta masina cesurile....am dezlipit folia aceea desenata...si acum ma gandesc sa le scanez ca sa pastrez forma...sa le modific (subtil) si sa le remontez
Problema e ca as vrea ceva finut nu f aprins...nu stiu.....are cineva idei..poze?
A facut cineva (home made) modificarile astea?
V-as fi recunoscator pt niste poze mai ales pt E34 cu toate ca diferentele sunt mici dela E30 si chiar E39
Daca are cineva poze cu ele in marime reala...v-as fi recunoscator sa nu mai fiu nevoit sa le scanez...pt ca nu am scanner si trebuie sa umblu si nici timp nu prea am.
Va astept...ca de fiecare data...cand m-ati ajutat
Multumesc
mertan
Aug 20 2006, 06:52 PM
am facut eu un vitezometru de audi 100 din 94. se exfoliase folia aia... ca pe vremea aia nu erau de tabla. era de plastic plus ceva ep el. in fine. am facut toata chestia in autocad(unde ma pricep cat de cat). si am facut... de design vrea muschiu tau... si fonturi si tot ce vrei. am masurat bine inteles distantele... sa nu fie erori pe vitezometru... o iesit ok. totul a fost imprimat la laser si pe o foaie autocolanta...
Dannnnny85
Aug 20 2006, 09:24 PM
Ai cumva si niste poze?Ceva idei pt E34?
mertan
Aug 20 2006, 09:48 PM
mie imi place ca o masina sa fie cat mai eleganta :nod:
ce vrei sa faci la bord?
Dannnnny85
Aug 21 2006, 09:09 PM
Ma gandeam la ceva relatv sport dar finutz.....deci sub nici o forma prostiile alea care se gasesc pe piata.....
Eu aseara m-am jucat putin si a iesit ceva dar nu imi place...am faacut ceva asa......doar ca idee....necesita finisaje...calitatea este FOARTE proasta dar ma repet.....doar ca idee
Acum as vrea de la voi......sa fiti SINCERI.....FOARTE SINCERI SI SA IMI SPUNETI DACA E TARANIMS.......Eveantual am sa pun si sursele in cazul in care cineva are chef de joaca....si ideei bune......
n3o
Aug 21 2006, 11:50 PM
tocmai ce ma pregateam sa spun ca este taranism dar par ok ... alt lucru interesant este daca ar fi luminate ca cele cu plasma ... noaptea sunt intr-adevar ceva dar ziua albe nush ce sa spun :paranoid:
mertan
Aug 22 2006, 12:13 AM
mie imi place cum se vede portocaliu.... adica nemodificate... stok.
Dannnnny85
Aug 23 2006, 08:38 PM
Alea cu plasma si mie imi plac....dar nu am gasit de e34 pana acum.......albul asta.......nu prea ma atrage ce am facut eu acolo......mi se pare o porcarie
Cred ca renunt
n3o
Aug 23 2006, 11:21 PM
good ideea :nod:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.