Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Help meeee plzzz !!! mai multe despre e36 coupe
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
kello
Ajutati un frate cu o pisica,imi trebuiesc si mie niste manuale sau sfaturi chiar ajutor daca se poate la sistelele de inkidere a usilor si geamurilor din yala,si mai am la inchiderea centralizata o problema,o inchizi si se deschide,o mai inchizi odata si gata ramana inchisa.stiu ca asta e buba lor dar cum se poate rezolva,stie cineva ???Rog mail sau daca se poate un tel 0740269704 sau 0723239340 plzz :crybaby: !tnx
mgrx
Asta cu inchisu si deschisu imediat, mi s-a intimplat si mie saptamina asta. Am invirtit de cheie pina s-a inchis, apoi am continuat sa invirt mai departe (cred ca se cheama resetare inchidere centralizata, dar nu stiu exact). Dupa citeva incercari de genu asta, s-a rezolvat.
cristic
nu stiam unde sa pun si eu o intrebare asa ca m-am bagat in seama aici...

cum arata un computer de bord de e36, cam de cate feluri sunt si unde se gasesc pozitionate..... si daca se poate, ce functiii au?????

Multumesc mult de ajutor wink.gif
io'sŪ
ca pozitionare pot sa-ti spun ca se afla pe consola centrala, sub panoul de comanda a aerotermei/ACului
sunt (din cate am inteles pt ca eu nu am avut la 318) 2 modele, nu stiu exact ce stie sa faca fiecare

acolo unde se afla ceasul analogic, am incadrat cu rosu

Click to view attachment

aici sunt cele 2 modele:

model 1
model 2
cristic
mercic smile.gif
Darren
@Kello: uita-te in link-ul asta si downloadeaza fisierul de 95MB (e un manual de service pt E36 foarte bun. Gasesti acolo ce te intereseaza despre inchiderea centralizata si geamurile electrice de la coupe). In momentul asta mie nu-mi merge link-ul, dar poate e de la net-ul de la birou. Cauta pe Amazon.com Bentley Service Manual - BMW E36 series

@cristic: E36 a avut un singur model de computer de bord - aka OBC - (MID-ul cu 18 taste), restul sunt doar MID-uri (Multi-Information Display). Ce face fiecare model si cum arata vezi in poza atasata.
Click to view attachment
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.