Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DEZMEMBREZ 520 ,e34 1989 preturi bune
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Unclej
geamuri electrice,abs,servo,trapa electrica,etc...rapid si ieftin
Rotti
motorul mai este? cati km? cati bani?
Unclej
motorul este,km nu stiu cati are exact,dar arata f. bine si nu are uzura,este dat jos de pe masina si vreau 150 eu,alternator,electromotor,dar fara injectie.
dust
cat vrei pe caseta de servo?
Gimi
Bara fata o mai ai? E intreaga?
Unclej
caseta de servo...1 milion
Unclej
nu mai am bara fata,sorry,dar in schimb am tot botul..intact
shtef
niste poze cu scaunele din fatza / si eventual un pret....
316i
Ce culoare are tapiteria? Am pe cineva care cauta o bancheta. Te rog pune o poza sa le vad. Multam!
mertan
oare merge sa imi pun servo pe a mea?
n3o
dc nu ... sg faza este ca este ilegal sa faci modificari sistemelor de directie si frana
florin83
nu merge ca e diferita caseta de e34..

de ce sa fie ilegal? daca a fost ca optiune servodirectia la masina respectiva.. :retard:
316i
Muahahahahahaha. Atunci sa ma lege militienii ca mi-am pus discuri pe spate.
butcky
Si mie imi da pedeapsa capitala pt modificarile care le fac la ursul meu! laugh.gif
:Hangman: :Hangman: :Hangman: :Hangman: :Hangman:
florin83
astea sunt upgrade-uri..
cred ca se iau de tine daca scoti un disc de frana de la o roata, sau daca invarti volanu la 45 grade fara sa se miste rotile deloc (chiar am mers cu o dacie din 75 care facea asa :eek: )
n3o
mai ..citez din lege biggrin.gif si eu mi-as face modificari si mi-ar pasa undeva de legi .
asa scrie k se pedepseste comercializarea sistemelor de directie si frana ce nu sunt noi
florin83
si cum stie organu ca o masina nu are servodirectie din fabrica, sau ca n-are discuri de 280mmci de 270mm, sau ca are tamburi pe spate, etc... :dis:
n3o
off-topic ...sunt multe legi facute fara cap ... eu am citat legea ... nici pe mine nu ma intereseaza de lege, k doar nu sunt nebun sa dau bani pe piese noi fara rost .
UP !! recomand tuturor Unclej ... foarte de treaba (am petrecut ceva ore pe la garaj la el, si am vazut ce si cum ) !!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.