Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 318ci gold-metalic
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E46
r_z_v
Asta e coupeu meu....
r_z_v
spoiler fatza M-technik ...si ursu cu Mtechnik smile.gif

poze cu rotile pe 17" de iarna...
r_z_v
poze cu rotile pe 18" si arcurile sport.
florin83
f. frumoasa masina..
eu i-as mai pune spoiler spate si praguri din pachetu M, volan de la pachetu M, buza pe portbagaj cum are M3-ul, stopuri spate cu leduri cum au modele cu facelift si angel eyes si aia ar fi biggrin.gif

ps: ce stie ursu? :unibrow:
r_z_v
Pai urmeaza sa ii pun bara spate de M-technik, sper in max 3 sapt sa fie pe masina. Mi-am luat si buzita din aia mica pe portbagaj, dar inca nu am vopsito.

O sa fac un topic si cu ursu, dar inca nu am poze cu el, ca l-am bagat la mici retusuri. E 325i din 89.
jorj3l
deosebit coupe`ul !!!
iar rotile de 18 sunt exceptionale....

sa`ti traiasca amandoi "fiorosii" !!
r_z_v
Mersi frumos smile.gif
n3o
Foarte frumoase aman2 coupe-urile ... si sa le stapanesti sanatos smile.gif
Ionut
frumos ursul si deosebit coupe-ul.....la cat mai multi km fara incidente... smile.gif
akajohn
imi place coupeul...wink.gif vreau si eu unul in viitorul apropiat... sau mai indepartat dar clar vreau unul... culoarea este beton...wink.gif daca te hotarasti sa-l dai da-mi un PM si analizez situatia...smile.gif)
SUPERBEC
QUOTE (Ionut)
frumos ursul si deosebit coupe-ul.....la cat mai multi km fara incidente... smile.gif

ce dreacu e asa deosebit??? e frumos, bineteles, toate e46 coupe sunt frumoase daca nu le tiganeste cineva... dar deosebit?
Ionut
mie mi se pare deosebit....parerea mea... tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.