Help - Search - Members - Calendar
Full Version: EVOLUTIE...Ce a fost candva...Ce este?...Ce va fi?
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
gangsta1
Am facut acest topic sa observam evolutia masinilor noastre de-a lungul anilor (fie luni sau zile)!Puneti poze vechi si noi sa observam progresul sau regresul lor!Spune-ti si ce planuri de viitor aveti cu ele!
Puneti multe poze biggrin.gif !!!
akajohn
Chiar ma gandeam sa mai fac niste poze masinutei... e drept ca nu s-a schimbat prea mult dar am o camera foto noua...wink.gif
Dannnnny85
Eu chiar zilele astea ii schimb interiorul...acum 10 min am intrat in casa dupa ce am reusit sa umplu curtea cu piesele de la 2 e34...si ma minunez...pt inceput am sa pun poza cu bancheta spate si lateralele spate care le-am montat aseara...(la 2 noaptea)...o sa ma pun maine si restul..
CAT
foarte frumos. e39 meu mi se pare sub e34 in ceea ce priveste bancheta spate. tetierele sunt super, iar lampile laterale sunt ca cele de la e39.
Dannnnny85
Imi pare rau ca nu am facut poze inainte....era groaznic...Un dobitoc (fostul proprietar) a vrut sa para a Lincoln sau cine stie ce dracu a vrut ca a modificat interiorul portierelor adaugand niste lemn-carton lipit peste tapiteria originala...gros acest material de vreo 7-8 mm.....groaznic...se vede inca in poza cu bancheta spatele...maine o sa schimb si asta...
Acum niste poze noi..
mertan
ai gasit bani peaacolo? monezi? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
n3o
frumos frumos interior smile.gif ai folosit ceva solutie pt piele ?
Dannnnny85
Nu nici macar nu am curatat-o....am montat-o si atat...in zilele urmatoare cand termin o sa curat totul...o sa cumpar o solutie speciala pt piele...in realitate nu e atat de frumoasa bancheta ca in fotografie...dar oricum e dragutza.
CAT
esti modest ... smile.gif
Dannnnny85
NU sunt chiar DELOC modest eu...dar asta e adevarulll:)
Sunt inca urme de ulei si vaselina pe ele...ca eram murdar cand le-am montat...In poza arata f bine....dar nu e chiar asa....Pare mai alb in poza...dar in realitate pielea e crem...O sa pun si alte poze ca azi am terminat
mertan
surpriza.... din partea mea...
gangsta1
Am cumparat masina anul trecut in ianuarie!eera stock...nici turometru nu avea...avea un ceas care nici nu mergea...singura chestie, era oglinda electrica pe partea soferului!
gangsta1
Am inceput sa bag bani in masina!I-am pus eleron, pleoape, huse, tobe, suspensii sport...etc...si alte chestii mai marunte....I-am scos petele de rugina si am vopsit-o pana la jumatate(pana la clante)!
gangsta1
Totul era bine pana anul asta cand am avut accident(a intrat unul beat in mine)....3 luni masina a stat nemiscata pana la urma am bagat-o in service si m-au despagubit aia de la asigurari cu aproximativ 56 de milioane!
gangsta1
Cateva poe cu masina in timpul lucrarilor.
Dannnnny85
QUOTE (mertan)

Ce vrei sa zici?
Dannnnny85
QUOTE (mertan)
mertan
vreau sa zic ca am sa ii fac ceva mai deosibit.. un alt look.
gangsta1
Si cam asa arata masina acuma....revopsita toata...alta culoare...jante...alte telescoape(Koni ajustable sport)...si evacuare!
Cam asa sta evolutia lui XIY! smile.gif
gangsta1
Nimeni nu is mai prezinta masina, modificarile???
dust
hop si eu... ce a fost? un goz de 1.6 litri, ruginit pe ici pe colo, zgariata, aripile lovite, ma rog... un zdrong de masina
dust
acum este:
E30 - 320(M20)/1989/129 CP, filtru aer sport (primeste aer DIN EXTERIOR),frana disc fata spate, viteze scurte,suspensie sport H&R, spoilere + praguri tuning,trapa, stopuri tuning, SCUT BAIE ULEI,
scaune recaro piele, interior piele, geamuri si oglinzi electrice, faruri cu zambet, volan sport, sistem audio 1000 W( CD player JBL[4X50 W],2 tweetere profiesionale M'N'C [Maniac], 2 difuri Blaupunkt GT,2 difuri N'N'C medii+bass, amplificator 600/1000 W [cu telecomanda, stie de la 2 Ohm la 8 Ohm], woofer pioneer 600/1000 W), evacuare sport, jante AL pe 15,
set neoane albastre profesionale (streetglow) neoane de expozitie.
Piese noi: bujii(NGK platinum 750.000 bucata), filtru benzina, filtru ulei, placute frana, toate bucsaraiele pe fata, electromotor,
injector de rece, regulator benzina.
Masina a fost reconditionata si vopsita de curand.

Ce va fi? un 3.0L sau 3.5 L si daca ma tine buzunarul si un turbo (dar asta mai incolo ca e scump turbo-u ala...)
poze cu masina asa cum e acum pun maine wink.gif
jorj3l
QUOTE (gangsta1)
Nimeni nu is mai prezinta masina, modificarile???

gangsta1 tu ai motor m10 sau m40 ?atsa dak nu`i m20.....dupa spate as zice ca`i m10....
dust
m40 nu prea poate avea... e greu de varat in urs
jorj3l
tu dust, ai m10 ? am nevoie de o info....am un mic furtunash care nush unde vine....
Azeea
foarte eleganta bancheta cu cotiera la e34. stie cineva daca exita asa ceva si la e30 cu 4 usi?
dust
eu am M20, 2L, 6 cilindri
fa o poza cu furtunul si-ti zic eu de unde este
alex230ro
Asa era la inceput...
alex230ro
asa este acum smile.gif
alex230ro
s-ar putea sa nu mai fie in contiuare nimic sad.gif
comisaru
o vinzi?
mertan
comisareeee intra pe messs sa vb ceva.
alex230ro
QUOTE (comisaru)
o vinzi?

Da e posibil sa o vand sad.gif
Viper05
cu cat?
alex230ro
Habar nu am cam 3500 E as vrea sa iau pe ea daca e sa o dau.
florin83
shadow line :unibrow:
mertan
dinaia vreau si eu.... biggrin.gif stii ce siloase sunt la montat si demonatat? doamne fereste... am sa itzi cer ajutorul cand o sa fac o peratia asta. dar sunt vopsite sau sunt luate de pe alta masian si puse pe asta?
butcky
a prins vopseaua? nu se cojeste? :dis:
mertan
este primer special pt metal... adica ce se aplica pe crom... si nu sare vopseaua... poate o luat de pe una care a avut negre ornamentelele.
florin83
le-am demontat pe toate, chiar si marginea aia de deasupra usii, de pe caroserie..
doar rama de sus a usii spate (poza mage_137_847.jpg) nu am demontat-o si am incercat sa o vopsesc pe masina, dar e incomod. se vede si in poza ca mai am o bucatica mica nevopsita

le-am dat cu smirghel mai gros sa se ia partea lucioasa si apoi am dat 2 randuri de vopsea negru mat. unele sunt vopsite de vreo 2-3 saptamani. a plouat de cateva ori de atunci si n-au nimic..
mertan
au iesit foarte bine....
butcky
QUOTE (alex230ro)
Habar nu am cam 3500 E as vrea sa iau pe ea daca e sa o dau.

Pai si ce-ti iei? sad.gif
n3o
QUOTE (florin83)
shadow line unibrow
phoaa si nu m-ai mai chemat :dis:
florin83
vroiai sa te chem la mine in casa, pe hol sa imi ti ornamentul cand dadeam eu cu smirghel? :retard:
n3o
da :nod:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.